LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Wojteł
- John Williams
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Lol, no to zmienia postać rzeczy, może w tym wydaniu zasłuży na te peany Marasa, bo ten score obok Vertigo to dla niego jedyna rzecz lepsza od Rey's theme 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
w jednej książce o Kilarze była o tym wzmianka, że był zły, jak potraktowali to co im oddał w filmie.
#FUCKVINYL
Arnold to jednak jest żartowniś - pytam się na FMF kiedy Tomorrow Never Dies rozszerzone wyjdzie, a ten mi "jest w planach, ale za niedługo będziesz zadowolony choć niekoniecznie z tego"
A LaLa demokratycznie pisała, że kolejne Bondy będą bo EON jest zadowolony ze sprzedaży i promocji. Ale nie myslałem że tak szybko wyjdzie kolejny
Jeszcze więcej brakującej muzy niż w DAD. Rozumiem politykę wydawniczą, bo jednak Tomorrow bylo na odizolowanym scorze na Blu/DVD, więc jego brak był mniej odczuwalny.

#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
A mnie ten rzut rozczarowal.
Harry Potter byl do przewidzenia i jest to wydanie dla fanow i filmu i muzyki. Przez filmy nie przebrnalem, wiec z muzy niewiele pamietam i podstawki zupelnie mi stykaja. 7 plyt to overkill. Jako fan Williamsa moze sie i skusze jak poleci to na promocji. 5 tysi se polezy troche.
Bond - akurat ten mial zupelnie przyzwoite podstawowe wydanie. Na oko brakuje jakis 25-30 minut muzyki. Nie bede sie zabijal o to. Czekam na TND - pewnie dadza w przyszlym roku.
Liste Schindlera pomine milczeniem - pewnie Williams im nie pozwolil na wydanie czegos wiekszego - musi byc super zadowolony z podstawki i zaden Matessino tu nie pomoze.
Ci Giganci to oczywiscie uklon dla fanow seriali z lat 60 i nic poza tym.
Dracula Kilara jest intrygujacy - znajac jego niechec do pisania dlugich partytur filmowych az sie nie chce wierzyc, ze tyle muzy skomponowal i nagral. Na to bym sie pewnie skusil od razu, ale chce poczekac na opinie na temat tresci tego wydania.
Harry Potter byl do przewidzenia i jest to wydanie dla fanow i filmu i muzyki. Przez filmy nie przebrnalem, wiec z muzy niewiele pamietam i podstawki zupelnie mi stykaja. 7 plyt to overkill. Jako fan Williamsa moze sie i skusze jak poleci to na promocji. 5 tysi se polezy troche.
Bond - akurat ten mial zupelnie przyzwoite podstawowe wydanie. Na oko brakuje jakis 25-30 minut muzyki. Nie bede sie zabijal o to. Czekam na TND - pewnie dadza w przyszlym roku.
Liste Schindlera pomine milczeniem - pewnie Williams im nie pozwolil na wydanie czegos wiekszego - musi byc super zadowolony z podstawki i zaden Matessino tu nie pomoze.
Ci Giganci to oczywiscie uklon dla fanow seriali z lat 60 i nic poza tym.
Dracula Kilara jest intrygujacy - znajac jego niechec do pisania dlugich partytur filmowych az sie nie chce wierzyc, ze tyle muzy skomponowal i nagral. Na to bym sie pewnie skusil od razu, ale chce poczekac na opinie na temat tresci tego wydania.
posłuchasz to zmienisz zdanie - przypomnę tylko brakujące muzyczne sceny z Baku i jazdy na nartach

Schindler rozczarowywuje, ale tutaj ewidentnie Williams powiedział NIE. Sesja trwa 3CD z groszami.. a tutaj dołożyli ile? 20 minut? Kpina. Ale wydanie i tak warte kupna mimo wszystko, chocby z uwagi na temat i wydźwięk filmu i muzyki.
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 09:41 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- MichalP
Nie wykluczam, bo do Titanica sie przekonalem po przesluchaniu sampli, ale akurat w skali waznosci dla mnie TWINE byl na samym koncu, wiec jest i rozczarowanie.posłuchasz to zmienisz zdanie - przypomnę tylko brakujące muzyczne sceny z Baku i jazdy na nartach
- bartex9
- Spec od additional music
Mój biedny portfel
Jeszcze jest LAND OF THE GIANTS - 50th ANNIVERSARY SOUNDTRACK COLLECTION
Music by John Williams, Alexander Courage, Leith Stevens, Harry Geller, Artie Kane, Joseph Mullendore, Richard LaSalle, Robert Prince, Irving Gertz and Paul Sawtell
Limited Edition of 1000 UNITS
RETAIL PRICE: $59.98
(jakby kogoś to interesowało
)

Jeszcze jest LAND OF THE GIANTS - 50th ANNIVERSARY SOUNDTRACK COLLECTION
Music by John Williams, Alexander Courage, Leith Stevens, Harry Geller, Artie Kane, Joseph Mullendore, Richard LaSalle, Robert Prince, Irving Gertz and Paul Sawtell
Limited Edition of 1000 UNITS
RETAIL PRICE: $59.98
(jakby kogoś to interesowało

O kur*aaaaaaaaa
Wizualnie te okładki Potterów mi się nie podobają, ale walić to
100 dolców się znajdzie 

Wizualnie te okładki Potterów mi się nie podobają, ale walić to

- MichalP
Okladki jak okladki, ale zobacz sobie obrazki na plytach i jakosc druku - wyglada jak z cepeli jakiejsWizualnie te okładki Potterów mi się nie podobają

no i nie rozumiem czemu nie dali tego Die Harda 3CD do tego rzutu, zamiast tych Gigantów 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
nie będę żarł przez miesiąc przez nich - tu jeszcze cło dojebią, nigdy jeszcze nie kupiłem 4 wydań w jednego rzutu, bo też nigdy nie było aż tak pięknie 

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Ależ zestaw! Harry Potter to marzenie. Cena trochę odstrasza, JP był za 60, tu mogli dać 90, ale chyba i tak się zdecyduję w grudniu. Z tego, co wiem, Lista to complete - w sensie, jest tu wszystko, co Williams skomponowal. Na bootlegu jest więcej, ale muzyki źródłowej. Kilar, poczekam na opinie. Oryginalny album jest cudowny.