Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#5071 Post autor: Koper » czw wrz 20, 2018 11:08 am

Bucholc Krok pisze:
pn wrz 17, 2018 18:51 pm
No nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będą taką samą "opozycją" jaką jest ta obecna gówniażeria.
Taką nieudaczną? :o
Bucholc Krok pisze:
pn wrz 17, 2018 18:51 pm
Oczywiście ze wszystkimi protestami, białymi marszami, zagłuszaniem zebrań innych polityków ze swoją "konstytucją" (hasło może być to samo), blokowaniem sejmu, wwożeniem ludzi w bagażnikach na jego teren, strajkami, skarżeniem do Pani, czyli do UE itp. :D
Przecież z grubsza już to robili, 3 lata temu wstecz. Zdaje się, że sam Andrzej D. skarżył w UE na rząd Tuska. :P
lis23 pisze: Tak wyglądało podpisywanie deklaracji:
No co? Jak wstał z kolan, tak do tej pory nie siada. ;)
Wawrzyniec pisze: O co Bucholcowi chodzi z tymi szpitalami i autostradami w Niemczech?
Może się wyprowadza?
Swoją drogą, Niemcy tacy niby ekologiczni, ale mamy kolejny dowód, że to tylko taki pic na wodę fotomontaż...
https://www.dw.com/pl/komentarz-walka-o ... a-45544609
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#5072 Post autor: Wawrzyniec » czw wrz 20, 2018 11:21 am

W Berlinie niedaleko zresztą od mojej dzielnicy jest jakby co dzielnica Buchholz. ;)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#5073 Post autor: Bucholc Krok » pt wrz 21, 2018 09:28 am

Koper pisze:
czw wrz 20, 2018 11:08 am
Przecież z grubsza już to robili, 3 lata temu wstecz. Zdaje się, że sam Andrzej D. skarżył w UE na rząd Tuska. :P
Ale spirala się nakręca. :D
Może się wyprowadza?
Nie wiem po co. Ja tylko podążam za wybitną myślą jednego z kandydatów na stolec stolicy.
Swoją drogą, Niemcy tacy niby ekologiczni, ale mamy kolejny dowód, że to tylko taki pic na wodę fotomontaż...
https://www.dw.com/pl/komentarz-walka-o ... a-45544609
Jakoś można. I policja działa. No właśnie. Po co nam policja i inne służby, skoro są w Niemczech?
Wawrzyniec pisze:
czw wrz 20, 2018 11:21 am
W Berlinie niedaleko zresztą od mojej dzielnicy jest jakby co dzielnica Buchholz. ;)
I porządne drogi mają? :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#5074 Post autor: Koper » pt wrz 21, 2018 11:45 am

Bucholc czy Bucholtz to nie był jakiś niemiecki fabrykant w Ziemi Obiecanej swoją drogą? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#5075 Post autor: Bucholc Krok » pt wrz 21, 2018 12:02 pm

Nie idźmy tą drogą, bo daleko nie zajdziemy. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#5076 Post autor: lis23 » pt wrz 21, 2018 12:38 pm

Podobno "lewackie media" chcą zakrzyczeć i przyćmić wielki sukces Dudy, jakim była wizyta w Białym Domu i dopuszczenie do biurka Trumpa ;)
Ponoć te krzyki i obraźliwe wpisy świadczą o tym, że wizyta bardzo się udała a prezydent nie siadł przy biurku, bo tyle razu Mu mówili, że będzie siedział, że wolał postać :mrgreen:
Tymczasem Pentagon już się wypowiedział, że Polska nie jest gotowa na "Fort Trump" ;)

Aha, mój tatuś się chwali, że Kaczyński obiecał emerytom 500+ i że dostanie je razem z mamą - ostatnio słyszałem z ust polityków PIS, że nic takiego nie obiecywali.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#5077 Post autor: Koper » pn wrz 24, 2018 17:38 pm

Obrazek

A z innej beczki to rozwaliło mnie dzisiaj tłumaczenie adwokata bankstera Mateuszka. Że to by trzeba być z innej planety, żeby uwierzyć w to co Mateuszek gada o tych drogach i mostach na wiecach. :D

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#5078 Post autor: lis23 » pn wrz 24, 2018 19:56 pm

Ciekawe więc, kto wybudował te drogi na Euro wybudował/ Morawiecki? ;)

Więc tak, według Kaczyńskiego, polityków PISu i ich politologów, jeśli przed sądem stanie Polak i np. Niemiec to sędzia musi wydać wyrok na korzyść polaka, inaczej nie kocha On ojczyzny i własnego narodu ... Tak twierdzi, min, Girzyński.

Prof. Dudek twierdzi zaś, że Kaczyński i PIS się nie cofną wobec Unii i nie uznają ani zabezpieczenia, ani wyroku, czekając na maj, gdy Europa ma się stać prawicowa, konserwatywna i Eurosceptyczna i nawet przez kilka miesięcy będą płacić kary ale potem Włosi, Czesi i Węgrzy te kary zniosą i umorzą wszelkie postępowania względem Polski.

Jest jeszcze opinia dziennikarza (Gazeta Polska), że 80% polaków popiera reformę sądownictwa i nawet 100 polityków z UE tego nie zmieni - ryba psuje się od głowy i najpierw trzeba uciąć głowę hydrze (sędziom) żeby nastąpiła prawdziwa i wielka reforma sądownictwa.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#5079 Post autor: Koper » wt wrz 25, 2018 16:50 pm

lis23 pisze:
pn wrz 24, 2018 19:56 pm
Jest jeszcze opinia dziennikarza (Gazeta Polska), że 80% polaków popiera reformę sądownictwa i nawet 100 polityków z UE tego nie zmieni
Takie to poparcie dla działań PiSu, to co oni mają za problemy z listami poparcia w wyborach samorządowych. Najpierw w Jaśle, ostatnio w Międzyrzeczu. Dobrze, że chociaż nie podrabiają podpisów, jak ekipa od papy Mateusza.

hp_gof

#5080 Post autor: hp_gof » śr wrz 26, 2018 19:56 pm

Hmmmm, to miał być film fabularny, nie dokumentalny... :roll:

Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#5081 Post autor: Wawrzyniec » czw wrz 27, 2018 12:07 pm

"Pierwsza dama" i ulubienica hp_gofa :roll:

youtu.be/eXsKc-yKCcs
#WinaHansa #IStandByDaenerys

hp_gof

#5082 Post autor: hp_gof » czw wrz 27, 2018 12:11 pm

Konstytucja jest moją ulubienicą? :P Nie rozumiem :D

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#5083 Post autor: Paweł Stroiński » czw wrz 27, 2018 12:43 pm

Raczej pierwsza dama. Na miejscu ojca bym ją wydziedziczył...

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

hp_gof

#5084 Post autor: hp_gof » czw wrz 27, 2018 14:54 pm

Czy ja kiedykolwiek wyrażałem jakieś wyrazy uwielbienia względem niej? Na początku wydawała się spoko, może dlatego że siedziała cicho. Potem to, że była cicho, mimo że powinna zabrać głos w niektórych sprawach było niefajne. A teraz tymi zachowaniami wspierającymi męża się kompromituje. Ja bym się na jej miejscu z nim rozwiódł. Ale zdecydowała się być z nim na dobre i na złe, no to pójdą na dno razem. Trudno.

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#5085 Post autor: Ghostek » czw wrz 27, 2018 15:19 pm

hp_gof pisze:
czw wrz 27, 2018 14:54 pm
Ja bym się na jej miejscu z nim rozwiódł...
Jakby każdy tak traktował instytucję małżeństwa jako polityczną banderę, to byśmy żyli w świecie wykolejeńców społecznych. ;)

Swoją drogą Hapek musi pękać z dumy, że o głowie jego miasta jest dzisiaj głośno :D
https://fakty.interia.pl/lodzkie/news-p ... Id,2637024
Obrazek

ODPOWIEDZ