Skusilem sie swego czasu na Empire of the Sun z Lali i samo wydanie to cacuszko, ale te dodatkowe 20 minut muzyki na prawde nic nowego nie wnosi i do tej pory nie wykombinowalem jeszcze czym sie roznia alternaty z drugiej plyty
LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Jestem pewny, ze samo wydanie bedzie wygladalo na prawde smakowicie - pewnie grafika Titusa - bardzo gustowna, bardzo kuszace to bedzie ale w warstwie muzycznej to oryginalny album wyczerpal temat.
Skusilem sie swego czasu na Empire of the Sun z Lali i samo wydanie to cacuszko, ale te dodatkowe 20 minut muzyki na prawde nic nowego nie wnosi i do tej pory nie wykombinowalem jeszcze czym sie roznia alternaty z drugiej plyty
.
Wyjątkowo źle to wygląda.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- galljaronim
- John Powell
I gdzie te Zimmery co tak obiecywali, po tym jak Hansu zakończy koncertowanie?
Rok sie nie skończył panowie i bedzie kolejny
ważne że wyjdą, rok w tą czy w tą przy 20 latach czekania to pikuś..
Ja zwróciłbym uwagę na kolejny element promocyjny Balfa - Paramount zrobiło mu specjalny video trailer wydania i reklamują go u siebie
nigdy czegoś takiego nie widziałem, to co się dzieje marketingowo wokół tego marnego scoru, to jest pionierski obłęd.
Ja zwróciłbym uwagę na kolejny element promocyjny Balfa - Paramount zrobiło mu specjalny video trailer wydania i reklamują go u siebie
NO CD = NO SALE
LLL --zwolniło tempa w tym roku ..lecz sądze że oprócz Listy Schindlera czymś zacnym mnie jeszcze zaskoczą np.Black Friday
.Trafi to na grunt ludzi którzy bez refleksji konsumują takie "produkty" .
Ktoś kiedyś trafnie powiedział " Kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą " .To właśnie się dzieje
Adam , to jest idealny przykład agresywnego marketingu produktu który jest jak g***no zapakowane w błyszczący papierekJa zwróciłbym uwagę na kolejny element promocyjny Balfa - Paramount zrobiło mu specjalny video trailer wydania i reklamują go u siebie![]()
nigdy czegoś takiego nie widziałem, to co się dzieje marketingowo wokół tego marnego scoru, to jest pionierski obłęd.
Ktoś kiedyś trafnie powiedział " Kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą " .To właśnie się dzieje
ale dlaczego akurat teraz wyjątkowo i przy tym tytule? dlaczego nikt inny takich zaszczytów nie dostąpił?
NO CD = NO SALE
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Tak sobie myślę o nadchodzącym Black Friday od La-Li i stawiam na następujące tytuły
1 - Schindler's List (John Williams)
2 - Superman (40 th Anniversary, John Williams)
3 - Apollo 13 - (James Horner)
A jakie są wasze typy?
A jakie są wasze typy?
1.Schindler's List
2.Harry Potter
3.Apollo 13
4.Golden Age ???
2.Harry Potter
3.Apollo 13
4.Golden Age ???
-
hp_gof
No ja bym tego Pottera w końcu chciał... Ale podejrzewam, że będziemy musieli poczekać jeszcze 3 lata na 20 rocznicę filmu...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
a z Supermana da się coś jeszcze wycisnąć?!Michał Turkowski pisze: ↑ndz wrz 09, 2018 18:26 pmTak sobie myślę o nadchodzącym Black Friday od La-Li i stawiam na następujące tytuły![]()
A jakie są wasze typy?![]()
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
"Superman" na boxie FSM, brzmi podobno (nie wiem, nie robiłem porównania osobiście), lepiej niż wydanie Rhino 2cd, ponieważ FSM jest zrobione z ponoć lepszych taśm. A że cena boxu jest wysoka, a wielu fanom zależy raczej tylko na score Williamsa, to wydanie przez LLL takiej wersji, tylko na 2cd, bez sequeli, z pewnością się sprzeda. Tym bardziej że w podobny sposób LLL wznowiła część czwartą Supka wcześniej w tym roku a oryginalny Superman obchodzi 40 rocznicę... To pewnie wydadzą to raz jeszcze, tak sądzę. Choć sam tego nie kupię raczej, mam Rhino 2cd i (świetny) rerec Debneya i mi to starczy raczej
Chyba że rzeczywiście LLL zaskoczy jakimś mega remasterem, ale wątpię raczej.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wiesz może, czy ktoś remasterował oryginalny LP z Supermana? Ten 70-minutowy program? Bo to bym w sumie rozważał, choć szczerze mówiąc jest w tym częściowo sentyment (słuchałem tego kiedyś z winyla!).
2.11 aż 5 wydań Blake Nellyego w regularach - kolejne sezony jego seriali - https://www.amazon.com/s/ref=sr_st_date ... -desc-rank
NO CD = NO SALE