LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- bartex9
- Spec od additional music
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
W moim przypadku ostatnio równy tydzień. Bardzo się poprawili pod tym względem.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Na dzień dzisiejszy, czyli na połowę lipca z LaLi ok 7-9 dni. Sezon ogórkowy robi swoje. Bo pewnie za 2-3 miesiące się to wydłuży dwukrotnie jak nie trzykrotnie.muaddib_dw pisze: ↑śr lip 25, 2018 10:37 amMoje ostatnie zamówienia z Lali a było to daaawno bo ponad rok temu, szły przez Istanbuł, jedna 41 dni druga 35Od tamtego czasu tytuły Lali zamawiam z innych sklepów. Swoją drogą ciekawi mnie jak na dzień dzisiejszy wygląda czas dostawy. Może się koledzy wypowiedzą w tej kwestii
![]()

Szybszy dowóz jest winą wyłącznie wakacji i braku szkoły. 2 msc temu mi Alien 3 szedł miesiąc i nie zdążył na FMF. Na jesieni znów będziemy czekać miesiąc, nie mówiąc o końcu roku..
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Wydania na sierpień:

Meeeeh.

Meeeeh.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Senny sierpień w LaLi. A i portfel odpocznie, dobrze...
No chyba, że Intrada z czymś znów wyskoczy.
Dla zainteresowanych w większym formacie

No chyba, że Intrada z czymś znów wyskoczy.

Dla zainteresowanych w większym formacie

Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2018 17:32 pm przez Ghostek, łącznie zmieniany 1 raz.

- Michał Turkowski
na CD nie było MINUTY muzyki.. no chyba że dadzą tutaj 25-minutową muzykę akcji którą John napisał (
) do akcji na plaży, a która nie weszła do filmu... 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że to prawdopodobnie będzie 1cd, bo nigdzie nie jest napisane, że 2 dyski (zawsze jak jest wielopłytowy album, to to zaznaczają). Więc pewnie remaster albumu + kilka kawałków na odczepne. 

no tak, 1cd tylko. tam gdzie są 2cd, to podają na flyerze, w tym rzucie tylko Balfe ma 2cd..
a ta ich współpraca z Universalem nad starymi szrotami kto wie czy nie okaże się gwoździem do ich trumny w przyszłości.. tego nikt nie będzie kupował. sprzedadzą ze sto sztuk na cały świat dla zapaleńców jak Turek na Golden age i tyle.. już teraz 99% tytułów GE/SA im zalega a tam były małe limity po 1500 szt.
a ta ich współpraca z Universalem nad starymi szrotami kto wie czy nie okaże się gwoździem do ich trumny w przyszłości.. tego nikt nie będzie kupował. sprzedadzą ze sto sztuk na cały świat dla zapaleńców jak Turek na Golden age i tyle.. już teraz 99% tytułów GE/SA im zalega a tam były małe limity po 1500 szt.
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
Musiałeś, co nie?

Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2018 17:44 pm przez Michał Turkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Troche luda kupi ten score chociażby za nazwisko kompozytora, ale z tym nakładem 4000 to grubo przesadzili. To nie ET czy inny mocny tytuł, by szastać taką liczbą. Będzie za kilka lat w promo za 5$.

no jako pokazanie że jest kilka osób na świecie, które kupuje tylko GA jak Ty. nie było w tym nic złośliwego

przejadą się grubo na tej kolekcji Heritage - wydawali znacznie lepsze tytuły z GA/SA i w małych limitach 1500 i im dalej wszystko zalega i stale robią promocje i sprzedać nie mogą.. a tu walą kolejnego szrota po 3, 4 tys nakładu... no i podali że średnio co 2,3 tyg ma wychodzić 1 tytuł..
cóż, zapowiada się pierwszy rok przegranej LaLi co do tytułów. Intrada ich kosi w tym roku.
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
LaLa ma dwa mocne atuty, które póki co dosyć nieśmiale wykorzystuje: Fox i Warner. Dodatkowo jeszcze Paramount, Sony, które zaczęło się budzić oraz Universal, który chyba taśmowo pozbywa się swoich zbiorów. Jakby docisnęli, to opływaliby w hajs, ale coś słabo cisną.
Dlatego Intrada zamiata przede wszystkim swoją śmiałością. Żeby choć tylko jeszcze dopięli sprawę z Disneyem, to skończyłaby się hucpa olewających CD Marvelowców i innych podmiotów należących do Myszy.
Dlatego Intrada zamiata przede wszystkim swoją śmiałością. Żeby choć tylko jeszcze dopięli sprawę z Disneyem, to skończyłaby się hucpa olewających CD Marvelowców i innych podmiotów należących do Myszy.

chyba nie bardzo bo przecież pisali że dostali odpowiedź że Marvel nie jest zainteresowany wersjami CD.
#FUCKVINYL