Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
A już się śmiałem w duchu, że po tym remisie wystarczy remis Szwecji z Meksykiem i Niemiaszki niezależnie od ostatniego swojego meczu wylatują. Już bym wolał żadnego punktu nie dostać.
Ja tak samo. Szwedzi grali Szwedami i było dobrze. Wpuścili jakiegoś brodatego Turasa a ten bach, głupi faul przed polem karnym, rzut wolny i gol.
Skąd taka wiara w japońską drużynę? Praktycznie od początku meczu grali z przewagą i jeszcze dali sobie wrypać gola. Na dodatek sami strzelili jednego z karnego.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Skąd taka wiara w japońską drużynę? Praktycznie od początku meczu grali z przewagą i jeszcze dali sobie wrypać gola. Na dodatek sami strzelili jednego z karnego.
Może to brak wiary w Senegal, któremu Polacy musieli dwie bramki w prezencie podarować, żeby wygrał z naszą słabą drużyną.
Ja dam optymistycznie:
Anglia - Panama 2-0
Japonia - Senegal 1-1
Polska - Kolumbia 1-1
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Może to brak wiary w Senegal, któremu Polacy musieli dwie bramki w prezencie podarować, żeby wygrał z naszą słabą drużyną.
Skoro zorganizowaliśmy im grę to uprzejmie tę propozycję przyjęli i się dostosowali. Ale wynika, że Japonia ma drużynę najmocniejszą, a Senegal i Kolumbia będą się bić o awans z drugiego miejsca. Proponuję więc sprzedać te dwa kolejne mecze, skoro i tak jesteśmy najsłabsi.
Czyli zakładasz, że jakiś Senegalczyk wyleci na początku meczu i będzie karny?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy