FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
w niedziele 17.06 w RMF Classic o 11:00 będzie 15-minutowy radiowy wywiad z Davidem Arnoldem, inny niż był na scenie przed koncertem, będzie m.in. rozmowa o procesie komponowania songu z Cornellem.

NO CD = NO SALE
Jakby ktoś nie zdążył na wywiad z mistrzuniem to w czwartek o 22:00 będzie na antenie Classica powtórka tego wywiadu. 
A w między czasie polecam bardzo dobre, godzinne Q&A z festiwalu z Edynburga sprzed 5 lat, prowadzone przez najsłynniejsza kobiecą dziennikarkę muzyczną w UK - Edith Bowman..
youtu.be/TgjnWsXSECc

A w między czasie polecam bardzo dobre, godzinne Q&A z festiwalu z Edynburga sprzed 5 lat, prowadzone przez najsłynniejsza kobiecą dziennikarkę muzyczną w UK - Edith Bowman..
youtu.be/TgjnWsXSECc
NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
No cóż. Jedni wybierają Wiedeń, inni Paryż  Bartek miał rację, że nie wytrzymam i nie odmówię sobie tej przyjemności
 Bartek miał rację, że nie wytrzymam i nie odmówię sobie tej przyjemności  No i stało się! Piękna sala, dobre miejscówki - nie mogę się doczekać grudnia! Cóż za zwariowany koncertowy rok!
 No i stało się! Piękna sala, dobre miejscówki - nie mogę się doczekać grudnia! Cóż za zwariowany koncertowy rok!  #fanboytime
 #fanboytime

Bartek miał rację, że nie wytrzymam i nie odmówię sobie tej przyjemności
 Bartek miał rację, że nie wytrzymam i nie odmówię sobie tej przyjemności  No i stało się! Piękna sala, dobre miejscówki - nie mogę się doczekać grudnia! Cóż za zwariowany koncertowy rok!
 No i stało się! Piękna sala, dobre miejscówki - nie mogę się doczekać grudnia! Cóż za zwariowany koncertowy rok!  #fanboytime
 #fanboytime

nieźle  trochę dziwny układ w hali ale whatever..
 trochę dziwny układ w hali ale whatever..

trochę dziwny układ w hali ale whatever..
 trochę dziwny układ w hali ale whatever..NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
No właśnie fajna sala, scena w środku, a widownia dookoła  Przynajmniej nie trzeba patrzeć na plecy dyrygenta tym razem
 Przynajmniej nie trzeba patrzeć na plecy dyrygenta tym razem 

tak ale dziwne że ten pierwszy rząd co masz to jest jakby nie pierwszy tylko od razu balkon i to z takim wysokim murkiem jak się usiądzie to nic nie bedzie widać...

NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Myślę, że widać (tym bardziej, że jestem wysoki)  Tak to wygląda z drugiej strony:
 Tak to wygląda z drugiej strony:

I tutaj ludzie też wystają znad "balkonu"

I tutaj ludzie też wystają znad "balkonu"

Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2018 09:44 am przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.

perspektywa, popatrz w lewo na skrajne krzesła pod żółtą strzałką Pottera- widać że murek jest wyzej niż górna końcówka oparcia fotela.

NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
taaa widać tyle, że każdy pochylony do przodu żeby coś zobaczyć jak widać na focie   powodzenia tak siedzieć 2 godz...
  powodzenia tak siedzieć 2 godz...

powodzenia tak siedzieć 2 godz...
  powodzenia tak siedzieć 2 godz...NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Przecież Olka będzie idealnie widać, a co mnie reszta orkiestry obchodzi? Orkiestry się słucha, a nie ogląda  W ICE też siedziałem w tym roku przy barierce i też wszystko było widać. Dramatyzujesz. Może po prostu patrzysz z innej perspektywy (wzrostu)?
 W ICE też siedziałem w tym roku przy barierce i też wszystko było widać. Dramatyzujesz. Może po prostu patrzysz z innej perspektywy (wzrostu)? 

W ICE też siedziałem w tym roku przy barierce i też wszystko było widać. Dramatyzujesz. Może po prostu patrzysz z innej perspektywy (wzrostu)?
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Poza tym Hapek nie musi niczego widzieć, wystarczy że będzie wyczuwać aurę Desplata.

- 
				hp_gof
Już jego plecy oglądałem w Londynie, teraz popatrzę sobie od frontu 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gratuluję

Jarek wysoki, to mu garb jak 2/3 osób podczas tego koncertu i w tej sali nie grozi.

#WinaHansa #IStandByDaenerys