Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- qnebra
- Zdobywca Oscara
O, to jednak Hans coś robi w tym roku 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Znowu przepisze jakiś kawałek z TTRL?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
kapitalny trailer
Rajan co prawda średnio mi pasował do tej roli, ale może przewrotność tego castingu będzie siła tego filmu. Hurwitza ciężko mi sobie wyobrazić w tym filmie, nie wiem jak jazzman może coś takiego uciągnąć, no i zauważmy, że w trailerze go nie ma podanego, przynajmniej na razie, mimo tego że angaż ogłoszono już dawno, więc może był już reject 

NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To będą lata 60-te (1969), więc jazz jeszcze jak najbardziej pasuje
Teraz to chyba najbardziej oczekiwany przeze mnie score roku 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jest podany. Pierwsza plansza z nazwiskami na końcu zapowiedzi.Adam pisze: ↑ndz cze 10, 2018 08:00 amkapitalny trailerRajan co prawda średnio mi pasował do tej roli, ale może przewrotność tego castingu będzie siła tego filmu. Hurwitza ciężko mi sobie wyobrazić w tym filmie, nie wiem jak jazzman może coś takiego uciągnąć, no i zauważmy, że w trailerze go nie ma podanego, przynajmniej na razie, mimo tego że angaż ogłoszono już dawno, więc może był już reject
![]()
Boszzzzz, Adam, jak Ty nie potrafisz czytaćAdam pisze:no i zauważmy, że w trailerze go nie ma podanego, przynajmniej na razie, mimo tego że angaż ogłoszono już dawno, więc może był już reject

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W tym trailerze to napięcie jak przed wojną, a przecież wiadomo, że wszyscy wrócą cali i zdrowi.
Lepiej było musical o tym zrobić.
Lepiej było musical o tym zrobić.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
mój błąd, sorry. za szybko mignął slajd
Tak czy siak, jazz do tego filmu nie pasuje, chyba że jako muzyka źródłowa do imprezy w ogrodzie przed grillu dzień przed startem w kosmos 

NO CD = NO SALE
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Zawsze mogli wziąć sami wiecie kogo.
Spoiler:
A ja uważam, że to jest właśnie moment próby dla Hurwitza - czy jest kompozytorem z krwi i kości czy miał tylko jeden złoty strzał w swoim życiu. Może wyjść coś ciekawego. Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie w klimaty Grawitacji... Zwiastun mnie nie powalił na kolana.