W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
oj ciężkostrawny ten Alien 3 w takim wydaniu 2cd, alternatów już nawet nie ruszałem Jedyny Alien który mocno cierpi na rozszerzeniu, w przeciwieństwie do poprzednich gdzie wszystkie na expandzie zyskały
Lisku , obejrzyj film Jest cieply i emocjonalny a muzyka spokojna i minimalistyczna ..resztę powie kolega Ghostek
Ja swoją drogą jestem ciekaw Westernów Jerrego ..Te szumne zapowiedzi " Restored , Remixed , Remastered" wskazuja tylko na najlepsze uzyskane żródło i jakośc najlepszą z możliwych i to w Stereo !! ..gdzie wcześniej 100 Rifles było wydane w mono !! .,Pozyjom i uwidiom
oj ciężkostrawny ten Alien 3 w takim wydaniu 2cd, alternatów już nawet nie ruszałem Jedyny Alien który mocno cierpi na rozszerzeniu, w przeciwieństwie do poprzednich gdzie wszystkie na expandzie zyskały
Wiadome było, że łatwe to nie będzie. Ale ja uwielbiam ten klimat jaki tworzy Goldenthal w tej pracy. Przy odpowiednich warunkach jest to ciekawe doświadczeni. Choć nie do codziennego słuchania. Co by nie było album regularny pozostaje bezkonkurencyjny.
Posiadam Bliskie Spotkania wyd. Arista 1998, czy jest jakiś powód dla którego można by kupić wyd LaLi?. Poza ciut lepszym dżwiękiem.
Miałem brać Spotkania z Bondem, ale wziąłem z Titaniciem jak go usłyszałem.