Ale kto powiedział że ci co byli, to frajerzy ?

ja napisałem że mnie do tego koncertu w 50% ciągnęła ta epicka scena i to co zobaczyłem na nagraniach z USA. I gdyby nie inne koncerty które wypadły za granicą na które trzeba hajs, to bym pojechał SPECJALNIE te 600 km w 2 strony i spalał PB95 żeby Ramina zobaczyć. I miałem jechać! ALE gdybym wlazł do tej Atlas Areny i to zobaczył, to bym się straszliwie wkurwił. Oj strasznie.. Co innego gdyby to było w swoim mieście na miejscu bez kosztów dojazdu (który podwajał mi cenę biletu!!)... Reklamowali tą trasę właśnie TĄ sceną, ona była w trailerach, o niej były one-linery...

Płacimy ciężką kasę za bilety, a to po prostu była ściema... Hans Zimmer w Tauron Arenie! Jednak nie, tylko na sali gimnastycznej, no ale przecież jest Zimmer na scenie prawda? To jest tak jakby ktoś jechał daleko na kogoś koncert a na miejscu okazało się że odbędzie się on w znacznie gorszym miejscu, albo bez głównego bohatera... I ciesze się że mnie ominęło to wkurwienie ALE NIE cieszy mnie że nie mogłem być na tym koncercie.