Serio? No to słabo
Gdzie i jak kupować?
- Radek
- Spec od additional music
Re: Gdzie i jak kupować?
Wiadomo, ale najbliższy taki sklep mam w Warszawie, a nie będę miał czasu tam jechać w okolicach weekendu . Cóż, poczekam już do tego poniedziałku. Chociaż to będzie męka, bo jestem strasznie niecierpliwy, jeżeli chodzi o takie muzyczne zamówienia
a co za problem włączyć spotyfy w nocy z czwartku na piątek gdzie już będzie za free? a oryginał kupisz dzień czy 2 później, korona z głowy nie spadnie 
NO CD = NO SALE
Na pewno, ale chyba nie w najbliższym czasie. Na pewno w tym tygodniu wskoczy inny Joe, dużo nowszy.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zależy też chyba od celnika, bo kiedyś kupowałem coś w USA za 150$ (w tym wysyłka 50$) i nie było cła. A znowu w zeszłym roku miałem 2 paczki w kwotach ok. 70$ (tylko towar), wysłane przez jednego sprzedawcę tego samego dnia i jedną oclili. Teraz Ebay sam nalicza cło, więc nie ma się co przejmować.
To dlaczego gdy płaciłem cło za jedną z tych paczek wyżej opisanych to policzyli tylko za towar? Nie pamiętam, żeby mnie kiedykolwiek skasowali za wysyłkę.Więc jeszcze raz - cło (podatek) jest naliczany od wartości całej przesyłki (łącznie z kosztami wysyłki) a nie od cen zakupionych towarów podanych w fakturze.
I z tym nie polemizuję, tylko z logiką przepisów.I jest to zgodne z obowiązującymi przepisami (ustawa itp).
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Radek
W sumie masz racje. Za bardzo dramatyzuję. Jak poczekam te 2 dni więcej na fizyczne wydanie to nic się nie stanie.
Super, no to czekam. W ogóle zbliża się też premiera Ni No Kuni 2, tutaj też jestem ciekaw twojej ocenyKaonashi pisze:Na pewno, ale chyba nie w najbliższym czasie. Na pewno w tym tygodniu wskoczy inny Joe, dużo nowszy.![]()
Ta recka też się pojawi, zapewne w lipcu, jak się porządnie ogarnie soundtrack.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
kupujta u krychy ma tanio i nieporysowane.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Radek
U kogo?
- Radek
Aaa to ty Adam. No to się wszystko zgadza, jest tanio i ma nieporysowane
.
- Radek
Chyba mam szczęście bo właśnie dostałem SMS od ŚK, że dostanę tego Solo już jutro. YEE

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
W gigant.pl jest box 20CD John Williams Conductor za 159 zł. Kupiłem i sprowadzili. Będzie sobie raczej stał na półce nieotwarty, bo wszystkie te płyty i tak od dawna mam osobno.
http://www.gigant.pl/html/index.asp?mod ... &k=2&tab=0
http://www.gigant.pl/html/index.asp?mod ... &k=2&tab=0