Jak rzyć, panie premierze?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Szajs to dopiero będzie, jak dorobią ten marmurowy dywan, po którym Lechu będzie szedł do nieba 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Prze goście, ja mówię o pominku komunistów a ci o czymś inny. Gdzie to było mowa o Lechu?
byliście chociaż raz w Rzeszowie? Na
żywo nie robi wrażenia
byliście chociaż raz w Rzeszowie? Na
żywo nie robi wrażenia
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W pubie, ale wybrałem Tyskie.WhiteHussar pisze: ↑wt maja 15, 2018 17:07 pmPrze goście, ja mówię o pominku komunistów a ci o czymś inny. Gdzie to było mowa o Lechu?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Koper, uwielbiam Twoje komentarze. Bez Ciebie forum FilmMusic "nie istnieje"...
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No dla mnie to na pewno beze mnie nie istnieje. Kłania się solipsyzm (za wiki: "pogląd filozoficzny głoszący, że istnieje tylko jednostkowy podmiot poznający, cała zaś rzeczywistość jest jedynie zbiorem jego subiektywnych wrażeń" ) 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ja tam się urodziłem, spędziłem całe moje dzieciństwo, szkołę i pojawiam się tam regularnie. Kaonashi też mieszka w Rzeszowie, a Marek Łach chyba też był w Rzeszowie.
@Bucholc nie wiem czego miałbyś się bać w Rzeszowie? No chyba, że tak jak zarzuciłeś jego mieszkańcom, że są agresywni i oczerniają ludzi, gdyż to można wywnioskować z Twego wpisu.

Plus plan na Taliba wysadzenia potajemnie pomnika to raczej by się skończył tym, że owa konstrukcja spadłaby, albo na ten ogród Bernardynów z ich parkingiem, albo na ich klasztor, albo główne skrzyżowanie, gdzie się krzyżują główne drogi ze Wschodu na Zachód i z Północy na Południe, albo by spadło na ten pomnik po drugiej stronie ulicy przed Urzędem Marszałkowskim:

W ogóle tak mi się przypomniało, że w pierwszej klasie szkoły podstawowej na lekcji plastyki mieliśmy narysować coś o naszym mieście, z czym się nam kojarzy itd. I wszyscy w tym i ja narysowaliśmy właśnie Wielką Cipę.

Tyle jest miłych wspomnieć z Wielką Cipą. W liceum w jej okolicach czekało się po lekcjach na autobus, gdyż rzeszowska komunkacja miejska jest tak charakterystyczna, że np. przez 30 do 40 minut nie jedzie nic, a potem nagle w ciągu 10 minut kilkanaście autobusów, jadących w tym samym kierunku jedzie, a potem znowu się czeka te 40 minut. Dlatego też właśnie w cieniu Wielkiej Cipy czekało się, umawiało się na spotkania itd.
A co do kiczowatych i progresywnych rzeczy to tylko zaznaczam, że w Rzeszowie mamy też Tęczowy Most

I na razie nikt nie próbował go podpalić.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Do każdej imprezy różni ludzie się doklejają. Dowiedzą się, że PiS chce usunąć pomnik to i KOD się pojawi i Obywatele.Wawrzyniec pisze: ↑śr maja 16, 2018 01:13 am@Bucholc nie wiem czego miałbyś się bać w Rzeszowie? No chyba, że tak jak zarzuciłeś jego mieszkańcom, że są agresywni i oczerniają ludzi, gdyż to można wywnioskować z Twego wpisu.
Nie wiem jak jest zbudowany, ale można by go rozsadzić albo "złamać".Plus plan na Taliba wysadzenia potajemnie pomnika to raczej by się skończył tym, że owa konstrukcja spadłaby, albo na ten ogród Bernardynów z ich parkingiem, albo na ich klasztor, albo główne skrzyżowanie, gdzie się krzyżują główne drogi ze Wschodu na Zachód i z Północy na Południe, albo by spadło na ten pomnik po drugiej stronie ulicy przed Urzędem Marszałkowskim:
Bo pewnie mało kto o nim wiedział. Ale w tej sytuacji...A co do kiczowatych i progresywnych rzeczy to tylko zaznaczam, że w Rzeszowie mamy też Tęczowy Most![]()
I na razie nikt nie próbował go podpalić.![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
...Bucholc już ładuje gaz do zapalniczek.Bucholc Krok pisze: ↑śr maja 16, 2018 13:14 pmBo pewnie mało kto o nim wiedział. Ale w tej sytuacji...

Przecież on jest prawie w samym centrum, wszyscy o nim wiedzą. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wystarczy pomalować, chociaż tu jakoś nie rażą te kolory. Może dlatego, że to JEST most.

Nie chcę nikogo urazić, ale z tej perspektywy to wygląda jakby stał gdzieś na peryferiach miasta.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Jest nad rzeką przepływającą przez miasto, niedaleko samego centrum. Na szczęście nad samą rzeką mamy głównie parki, deptaki i trasy rowerowe, a nie wielkomiejskie zabudowania. 
youtu.be/qJtokIdByz0

youtu.be/qJtokIdByz0
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cicho, najwyraźniej to centrum tej metropolii jest. Tylko nie widzę ławeczki i standardowych wioskowych... yyy... miastowych pijaczków.Bucholc Krok pisze: ↑śr maja 16, 2018 17:33 pmNie chcę nikogo urazić, ale z tej perspektywy to wygląda jakby stał gdzieś na peryferiach miasta.![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No zrozumiałbym to jeszcze Koper, gdybyś pochodził lub mieszkał w Warszawie, Wrocławiu Poznaniu, czy też słynnej ŁODZI, ale nabijanie samemu będąc z Zielonej Góry, która ma nawet mniejszą liczbę mieszkańców od Rzeszowa, że to właśnie Rzeszów jest jakąś wsią, no come on.
Nie wspominając, że i tak Rzeszowowi z polskich miast najbliżej do Wrocławia:

Nie wspominając, że i tak Rzeszowowi z polskich miast najbliżej do Wrocławia:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
PolemizowalbymWawrzyniec pisze: ↑czw maja 17, 2018 01:38 amNie wspominając, że i tak Rzeszowowi z polskich miast najbliżej do Wrocławia:

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A choćbym i w Chociulach mieszkał, to się będę nabijać z tęczowych mostów na jakimś polu, co robią za rzekome centrum miasta.Wawrzyniec pisze: ↑czw maja 17, 2018 01:38 amNo zrozumiałbym to jeszcze Koper, gdybyś pochodził lub mieszkał w Warszawie, Wrocławiu Poznaniu, czy też słynnej ŁODZI, ale nabijanie samemu będąc z Zielonej Góry, która ma nawet mniejszą liczbę mieszkańców od Rzeszowa, że to właśnie Rzeszów jest jakąś wsią, no come on.![]()