FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Na razie jestem mocno zniechęcony i sceptyczny co do moich szans na Williamsa. Dzisiaj na Hansa wstałem rano, czatowałem przed tym ekranem. Kiedy wybiła 10:00 zacząłem szybko klikać. Tutaj, WYKUPIONE, Moze tutaj WYKUPIONE! To może tu WYKUPIONE. OK, walić Galę, prznajmniej na Koncert. WYKUPIONE! Naprawdę nie wiem, co trzeba robić ile kutasów trzeba obciągnąć, aby zdobyć te bilety 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
to jest problem Wiednia że ma takie klity a nie hale. Na Powella w Pradze wczoraj kupiłem środek 1 rzędu przed sceną za grosze i 1/2 hali dalej puste, no ale tam jest spora hala a nie jakiś kościół 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam, to Ty?

Na Powellu, widać, dalej mnóstwo wolnych miejsc.

Na Powellu, widać, dalej mnóstwo wolnych miejsc.
tak, to ja
także zapraszam koło mnie, bilet w tym rzędzie kosztuje 142 zł, no i zawsze jest szansa że w bliskich okolicach będzie siedział Powell, bo albo sadza się w pierwszych rzędach, albo w loży 

#FUCKVINYL
Na czerwiec też im się ten koncert Powella nie wyprzedawał, zobaczymy jak będzie tym razem 
Wawrzek, zmień idoli, to będzie ci łatwiej bilety kupować
Może masz np. ochotę na wyjazd do Paryża? 

Wawrzek, zmień idoli, to będzie ci łatwiej bilety kupować

cóż, nikt w tej branży nie sprzeda hali poza Williamsem, Hansem i Ennio - nie ma się co oszukiwać.
ja bym pojechał na Olka ale nie mam już możliwości w tym roku bo brak urlopu.. jakby był w przyszłym to jadę!
ja bym pojechał na Olka ale nie mam już możliwości w tym roku bo brak urlopu.. jakby był w przyszłym to jadę!
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To chyba jedyne co mi zostało. Nie udało mi się na Hansa, to idę za tydzień na Ramina. Nie uda mi się na Johna Williamsa, to może pójdę na Johna Powella.
ja też nie idę na GoT, Powell ważniejszy, a z Raminem się już widziałem więc decyzja prosta 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie no ja na Ramina akurat idę. Zakupilem najtańszą miejscówkę, ale jednak jak już mam koło siebie to się wybiorę. Ale wiadomo nie jest to jako pocieszenie za Johna i Hansa. Ten bilet już wcześniej zakupiłem.
Ja już mam dosyć informacji o kolejnych koncertach: Dżon, Olek, Hansik, Powell, Star Warsy, Więzień, Brajanek, Raminek etc. etc. Skąd na to kasę brać? Ja tak się zaczynam zastanawiać czy muszę na tego Olka jechać, bo poza Valerianem, Wodą i premierową kompozycją wszystko raczej już słyszałem w Londynie. No chyba że ten koncert dla dzieci będzie w stanie zaoferować więcej. Ale Paryż to by się zobaczyło, szkoda tylko, że w grudniu
Ale jak już wybiorę Paryż, to nie pojadę ma Powella, chociaż z drugiej strony i tak nie planowałem jechać w czerwcu
No generalnie nasuwa się jedno pytanie: JAK ŻYĆ?! (problemy pierwszego świata) 

po co masz w grudniu jechać (jeszcze w grudniu!) na Olka skoro 90% programu się powtórzy? leć na Powella.
#FUCKVINYL
Po co? Bo Olka kocham nad życie!
Hehe. Na razie pewny jest tylko Dżon i Więzień
A resztę się zobaczy. Jeszcze milion koncertów w międzyczasie ogłoszą
Planowałem np. jechać na Mansella do Pragi, ostatecznie też olałem, bo za dużo tego wszystkiego 

wtf, po co jechac na Clinta jak będzie w Kraku? 

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Też zaczynam powątpiewać w szanse kupienia biletów na JW, poza tym mogą być pieruńsko drogie, ale jak się nie uda, jest przecież Londyn. A z Wiednia na bank wyjdzie blu-ray 

Po pierwsze, mnie ani na suitce z Vincenta ani na spotkaniu z Clintem nie będzie, po drugie, w Pradze był koncert monograficzny, których w Kraku raczej nie uświadczysz, a po trzecie miałem ochotę na Pragę, zwłaszcza wiosną