Wydania / Nowe Wydania - Wish List
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wydania / Nowe Wydania - Wish List
Na pewno jest sporo soundtracków, z których wydań nie jesteście zadowoleni. Albo w ogóle znacie jakieś dobre ścieżki dźwiękowe, które w ogóle nie zostały wydane i krążą po internecie w przeróżniastych wersjach.
Dlatego też proponuję, aby tutaj wypisywać soundtrack, które chcielibyście, aby zostały wydane, albo doczekały się lepszego wydania.
Dlatego też proponuję, aby tutaj wypisywać soundtrack, które chcielibyście, aby zostały wydane, albo doczekały się lepszego wydania.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
a ja mówię całkiem poważnie - tylko komplit na 5cd by mnie mógł, ewentualnie, przekonać że to rzeczywiście najgenialniejszy score w historii wszechświata.. lolWawrzyniec pisze:Litości! To miał być poważny temat, ale w sumie mogłem się tego spodziewać
a Ty wszędzie musisz obsesje wyczuwac

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przede wszystkim kompletna ścieżka Clannadu do Robin Hooda (jaka mogłaby być inna???). W drugiej kolejności ścieżka Oldfielda i McGuinnessa do serialu Powrót na wyspę skarbów. Jako trzecia niech będzie kompletna ścieżka do The Day Of The Triffids Goodwina.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie czemu nieMarek Łach pisze:Ja bym chciał, żeby ktoś oficjalnie wydał porządną wersję A League of Their Own Zimmera...

Po za tym nie pogardziłbym "Eqilibrium" Klausa Badelta, aż dziw, że nie wydali do tego normalnej wersji.
I jak już pisałem w poście "Czego ostatnio słuchaliscie?" fajnie by było, gdyby ukazało się lepsze wydanie "Bounty" Vangelisa.
#WinaHansa #IStandByDaenerys