Przesłuchaj i przekonaj się sam. Zresztą pewnie osoby, które też miały styczność z tymi soundtracki mogą mi przyznać racje.dziekan pisze:A czemu Wawrzyniec te wszystkie wymienione przez ciebie sciezki cie zahipnotyzowały?
Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Heavy Metal - Elmer Bernstein
Fajny, jak na dzisiejsze czasy to taki trochę klasyczny score. Fajnie zorkiestrowany, potrafi dać duży frajdy. Typowy dobry, przygodowy score.
Mr. & Mrs. Smith - John Powell
Miałem ochotę na coś przyjemnego, coś przy czym się będę dobrze bawił, a i będzie to rozrywka na poziomie. I tak sobie pomyślałem, że Powell zawsze oferuje dobrą rozrywkę na poziomie. I taką też otrzymałem słuchając tej muzyki. Fajny muzyka, akcji, fajne słuchadło
Whale Rider - Lisa Gerrard
Trudno opisać tę muzykę i dlatego też pewnie nikt oprócz Mefisto nie podjął się tego zadania. Jest to muzyka nieziemska, ale nie dlatego, że miałaby ogłuszać swoim brzmieniem. Wręcz przeciwnie jest to bardzo delikatny, stonowany score, który potrafi na chwilę zapomnieć o udrękach dnia codziennego i odpłynoć, pozwolić się wyciszyć. Bardzo ładna i jakże delikatna muzyka.
Fajny, jak na dzisiejsze czasy to taki trochę klasyczny score. Fajnie zorkiestrowany, potrafi dać duży frajdy. Typowy dobry, przygodowy score.
Mr. & Mrs. Smith - John Powell
Miałem ochotę na coś przyjemnego, coś przy czym się będę dobrze bawił, a i będzie to rozrywka na poziomie. I tak sobie pomyślałem, że Powell zawsze oferuje dobrą rozrywkę na poziomie. I taką też otrzymałem słuchając tej muzyki. Fajny muzyka, akcji, fajne słuchadło

Whale Rider - Lisa Gerrard
Trudno opisać tę muzykę i dlatego też pewnie nikt oprócz Mefisto nie podjął się tego zadania. Jest to muzyka nieziemska, ale nie dlatego, że miałaby ogłuszać swoim brzmieniem. Wręcz przeciwnie jest to bardzo delikatny, stonowany score, który potrafi na chwilę zapomnieć o udrękach dnia codziennego i odpłynoć, pozwolić się wyciszyć. Bardzo ładna i jakże delikatna muzyka.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dzięki Adamie 

przedziwna to muzyka, ale faktycznie czuć w niej nutkę inteligencji a nie dekadencji, także bardzo pozytywnie oceniam ten score. A sama Lisa Gerrard jest w moim odczuciu prawdziwą artystką, a nie pierwszą lepszą z łapanki Celebrytką !Whale Rider - Lisa Gerrard