do przewidzenia to jest Wawrzyniec to że Ty każdą rzecz analizujesz jakby to była prawda od samego Boga napisana!!!Wawrzyniec pisze:P.S. A ja nie pękłem, gdyż do przewidzenia był tekst w takim stylu.
co się stało - jak Maciuś z Klanu

do przewidzenia to jest Wawrzyniec to że Ty każdą rzecz analizujesz jakby to była prawda od samego Boga napisana!!!Wawrzyniec pisze:P.S. A ja nie pękłem, gdyż do przewidzenia był tekst w takim stylu.
Tym bardziej, że SM3 to jedna z najlepszych jego pracdziekan pisze:Uwielbiam Younga.
Też mi jest przykro
Gdyż wbre temu co Ty sobie sądzisz, to ja jednak odczuwam swoisty respekt przed Twoją osobą, Twoimi dokonaniami, dlatego też poważnie i do serca biorę to co piszesz.Adam Krysiński pisze:do przewidzenia to jest Wawrzyniec to że Ty każdą rzecz analizujesz jakby to była prawda od samego Boga napisana!!!
Chyba raczej "Co się stao?"Adam Krysiński pisze:Co się stało - jak Maciuś z Klanu
przecież to nie moja wypowiedź wprowadziła Cię w stan osłupienia "Co się stało???!!!" , tylko Mysterego i Dziakana emotyWawrzyniec pisze:Gdyż wbre temu co Ty sobie sądzisz, to ja jednak odczuwam swoisty respekt przed Twoją osobą, Twoimi dokonaniami, dlatego też poważnie i do serca biorę to co piszesz..
co Ty tak do tego Berlina jeździsz? Jesteś Gangsta jak Milowicz w Chłopakach Nie Płaczą czy jak?Wawrzyniec pisze:Cały długi weekend raczej będę miał zajęty i będę w Berlinie. Dlatego też prawdopodobnie dopiero po długim weekendzie. Może Mystery, albo Koper się wybierają, albo Ele, którego tu dawno nie było?