ALAN SILVESTRI - READY PLAYER ONE (2018)
-
- Spec od additional music
Re: ALAN SILVESTRI - READY PLAYER ONE (2018)
Score już jutro u mnie, pytanie kiedy wychodzi album V/A ?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Od 2 kwietnia CC puszka "Ready Player One", "Tomb Riadera' i "Peter Rabbit", czyli premiery z początku kwietnia

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- galljaronim
- John Powell
Score już hula 

No dupy mi nie urwało, a cd1 jest prze nudne.
musze jutro na spokojnie posłuchać 24bitów, bo dziś coś Alan nie wchodził..

NO CD = NO SALE
znów napompowali balonik a tu McKenzie, Iwashiro i Videoman zjadają ten score na śniadanie.. Alan tu tak jedzie odrzutami z innych swoich prac że po prostu jest nudno i stereotypowo. A przynajmniej dziś tak było po 2 odsłuchach
CD2 jest ZNACZNIE lepsze, ale cd1 psuje wrażenie, mogli je wywalić... liczyłem na całośc w klimacie dwóch udostępnionych wcześniej traków...

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale te dwa wcześniej udostępnione tracki już były średnie... Jak reszta nawet się nie umywa, to widzę, że nawet nie chce mi się za to zabierać. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie w "sklepach" widzę tylko wydanie z 22 utworami. To jest to 1CD, czy jak?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Podejrzewam, że wersja cyfrowa jest jednym ciągiem, a na płytach jest podzielone 

-
- Spec od additional music
Powiem tak zrobiłeś to Alan ty stary draniu, mocny score, Alan podobnie jak Elfman w Lidze Sprawiedliwości sprawił się znakomicie.
Po odsłuchach samego scoru daję mocną 4, ale seans to na bank zmieni i pewnie będzie 4,5. Nie jest to jakaś nie wiadomo jak genialna praca, ale jest dobrze i Alan w lepszej formie niż w ostatnich pracach, bo ostatnio w miarę udaną pracą w/g mnie był Captain America, a i na poletku wśród innych kompozytorów się wyróznia. Teraz jestem jeszcze bardziej pozytywnie nastawiony i czekam choć z dużą dozą rezerwy na Avegers: Infinity War.
Słychać nawiązania do kapitana, jest powrót do przyszłości, wychwyciłem marsz z 1941.
Po odsłuchach samego scoru daję mocną 4, ale seans to na bank zmieni i pewnie będzie 4,5. Nie jest to jakaś nie wiadomo jak genialna praca, ale jest dobrze i Alan w lepszej formie niż w ostatnich pracach, bo ostatnio w miarę udaną pracą w/g mnie był Captain America, a i na poletku wśród innych kompozytorów się wyróznia. Teraz jestem jeszcze bardziej pozytywnie nastawiony i czekam choć z dużą dozą rezerwy na Avegers: Infinity War.
Słychać nawiązania do kapitana, jest powrót do przyszłości, wychwyciłem marsz z 1941.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Są dwie płyty, po 11 utworów na każdej, choć numeracja jest wspólna.Wawrzyniec pisze: ↑czw mar 29, 2018 23:41 pmNa razie w "sklepach" widzę tylko wydanie z 22 utworami. To jest to 1CD, czy jak?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
tak po pierwszym odsłuchu pachnie to solidną 3 o co tyle hałasu, silvestri pisał lepsze rzeczy.? Bardzo porządny action score, ale niespecjalnie mnie wciąga. Troche by można więcej oczekiwać po takim projekcie i kompozytorze.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
album VA nie zawiera wszystkich songów z filmu, jest w nim ich więcej, m.in. zespołu a-ha 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja naturalnie przesłucham soundtrack po oglądnięciu filmu, tak na spokojnie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys