Dobra, dobraWawrzyniec pisze: ↑ndz mar 04, 2018 18:01 pmBaaaaaaaardzo dużo to już pokazała swego czasu. Znaczy się ja tak słyszałem. gdyż ja szanuję prawo do prywatności i podglądanie jest złe i w ogóle...

Dobra, dobraWawrzyniec pisze: ↑ndz mar 04, 2018 18:01 pmBaaaaaaaardzo dużo to już pokazała swego czasu. Znaczy się ja tak słyszałem. gdyż ja szanuję prawo do prywatności i podglądanie jest złe i w ogóle...
Znaczy się dobrze wywiązała się ze swoich ilustratorskich powinności. Ojcowie muzyki filmowej mogą spać spokojnie.
Bullshit. Co mu szkodziło wydać te 3 długie traki jak wydał, ale do nich dołożyć tylko jeden podobnej długości w formie suity która by zbierała tą nikomu niepotrzebną godzine z CD ? I dostalibyśmy świetny ~40 minutowy album. Mało to razy Williams na album robił specjalną wersję? Mało to razy Jerry wybierał celowo o wiele mniej muzy na CD bo takie było jego życzenie dla lepszej prezentacji muzyki? Ale nie, lepiej nadupcyć 70 minut nikomu niepotrzebnego a przede wszystkim uderzającego w ocenę twórcy shitu, zamiast wydać połowę krótszą płytę..