Lorne Balfe
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Re: Lorne Balfe
Jakoś w dwa miesiące to nie spodziewam się niczego wspaniałego, choć też robić Balfe muzykę mógł już wcześniej i dopiero teraz informacja wypłynęła. No cóż, Paesano z Mansellem mogą sobie przybić piątkę.
Mansella score w filmie został, choć w zmniejszonej części, i ma oficjalny kredyt, kasę i tantiemy.
Balfe nie mógł pracować nad tym dużo wcześniej, skoro w listopadzie Pesano w Wiedniu nagrywał score. Więc Balf może nad tym siedzieć max od miesiąca.
Balfe nie mógł pracować nad tym dużo wcześniej, skoro w listopadzie Pesano w Wiedniu nagrywał score. Więc Balf może nad tym siedzieć max od miesiąca.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Balfe przepisze tematy Djawadiego i tak to będzie. Trailer nie wygląda zbyt zachęcająco i też poważnie zastanawiam się nad aktorstwem Boyegi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mam nadzieję, że tematy Ramina powrócą, wtedy nawet dla Balfe może wyjść jakieś fajne guilty pleasure 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Ogólnie, nie wiem czemu, mam takie dziwne wrażenie wystąpienia pewnego zjawiska charakterystycznego dla niezbyt dobrze zapowiadających się filmów, gdzie zmianę kompozytora uznaje się za krok niezbędny w kierunku ocalenia obrazu.
Na ratunek Balfe? No to z tym filmem musi być naprawdę źle 

Btw, jakby ktoś chciał to Geo, to wyszło tłoczone tylko w Japonii. Normalne wydanie to tylko CD-R.
#FUCKVINYL
- Radosław Rozbicki
- Asystent orkiestratora
Kolejny film z muzyką Balfe , tym razem akcyjniak od reżysera pierwszych Szybkich i wściekłych.
youtu.be/eVvkRlA12rU
youtu.be/eVvkRlA12rU
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mamy dopiero styczeń, a ten koleś ma już 5 filmów na karku, kilka seriali i shortów w planach. W poprzednim roku też młócił co popadnie. Zaraz się okaże, że otworzy konkurencyjne RCP (wiadomo, że sam tego nie opędza) i cały mainstream przeniesie się do niego.