HARRY GREGSON-WILLIAMS - PRINCE OF PERSIA (DISNEY 25.05)
-
bladerunner
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Najpierw siebie przypilnuj..bladerunner20 pisze:Ależ oczywiście ELE. Próbowałem ich przypilnować, ale nic z tego
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Warto spróbować. To naprawdę działa!bladerunner20 pisze:Wujek Dobra Rada niczym Dobry Wujek z Kronik filmowych
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
końcówka trailera brzmi kozacko w stylu Gregsona.
jeszcze inny trailer
http://www.youtube.com/watch?v=OFU8yQqF9Cg
jeszcze inny trailer
http://www.youtube.com/watch?v=OFU8yQqF9Cg
-
bladerunner
-
bladerunner
To najprawdopodobniej ten utwór, który leci w końcówce trailera.'Destiny
Bardzo charakterystyczny i łatwo wpada w ucho.
Nie chce oceniać, bo nie wiem czy będzie ten motyw tak charakterystyczny jak Logana.
Mówcie co chcecie o X-Menie
dla mnie taki ''Logan Through Time'' to też klasyka muzyki filmowej
-
bladerunner
Caspian jest bardziej taki symfoniczny'Logan Through Time'' to ciekawa aranżacja na chór i łatwo wpada w ucho,ale zdecydowanie bardziej mi sie podoba ''Prince Caspian Flees''.
Dwa podobne do siebie utwory,ale moim zdaniem temat ''Logana'' jest nieco przekombinowany.
Zaraz przesłucham wersji Complete
przecież to odcinanie kuponów od jedynki..dziekan pisze:Zacznijmy od tego,że temat Caspiana jest zdecydowanie bardziej pomysłowy.
owszem ale ostatnio ma pecha i tego nie pokazujeGregson nie raz dowodził,że jest przykładem kompozytora kompletnego.
owszemW koncu jak chce to jego albumy nie muszą brzmiec syntetycznie jak ostatnio.
to się okaże dopiero, nie wyprzedzajmy faktówJestem w tej chwili przekonany,że Prince Of Persia będzie dowodem na to,że nie nalezy w niego watpic.
NO CD = NO SALE