To chyba trzeba Desplatowi nagrodę odebrać za té elektronikę w Valerianie
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dzięki za zdjęcia. Widzę, że bazgroli jak Goldenthal 

- Wojteł
- John Williams
Miałby dostać nagrodę za to, że dostał nagrodę? No spoko
Nyman na koncercie grał prawie samego Greenawaya i inne fazowe rzeczy zaaranżowane na Band. Na FMFie mogą poświęcić jeden dzień, żeby tymi trackami przyhipsterzył, ale raczej sądzę, że zagra swój koncert fortepianowy oparty na wiadomym filmie, a jeśli będzie grał z bandem, to raczej to zbilansują w jako tako równych proporcjach.
P.S. też mam zdjęcia z Majkelem, Śląsk nie jest gorszy
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
To wrzuć, ja nie chciałem upubliczniać Twojego wizerunku bez Twojej zgodyWojtek pisze:P.S. też mam zdjęcia z Majkelem, Śląsk nie jest gorszy![]()
z Wojtełe mają wszyscy zdjęcia bo jest najpiekniejszy 
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
No teraz to się speszyłem 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I patrz Adam co zrobiłeś, przez Ciebie Wojtek czuje się molestowany. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
NO CD = NO SALE
Jakby ktoś chciał i miał za dużo kasy, to na koncert Gry o Tron w Łodzi pojawił się pakiet VIP, w którym jest m.in. spotkanie i fota z Raminem:
Pakiet VIP DRAGONSTONE zawiera:
- miejsce siedzące w najwyższej kategorii cenowej
- plakat z motywem z serialu Gra o Tron z limitowanej edycji
- możliwość wcześniejszego wejścia na teren obiektu i obejrzenia wyjątkowej wystawy poświęconej serialowi Gra o Tron
- możliwość zrobienia sobie zdjęcia na Żelaznym Tronie
- sesja pytań i odpowiedzi oraz możliwość zrobienia sobie zdjęcia z Raminem Djawadim - kompozytorem muzyki do serialu Gra o Tron
- wstęp na przed koncertowe przyjęcie zorganizowane w wyjątkowej scenerii nawiązującej do tematyki serialu Gra o Tron, podczas którego będą serwowane drinki powitalne
- ekskluzywny upominek przygotowany specjalnie dla posiadaczy pakietów
- pamiątkowy laminat oraz smycz
Cena pakietu: 1,589 PLN brutto (zawiera miejsce siedzące w najwyższej kategorii cenowej 390 PLN.)
Pakiet VIP DRAGONSTONE zawiera:
- miejsce siedzące w najwyższej kategorii cenowej
- plakat z motywem z serialu Gra o Tron z limitowanej edycji
- możliwość wcześniejszego wejścia na teren obiektu i obejrzenia wyjątkowej wystawy poświęconej serialowi Gra o Tron
- możliwość zrobienia sobie zdjęcia na Żelaznym Tronie
- sesja pytań i odpowiedzi oraz możliwość zrobienia sobie zdjęcia z Raminem Djawadim - kompozytorem muzyki do serialu Gra o Tron
- wstęp na przed koncertowe przyjęcie zorganizowane w wyjątkowej scenerii nawiązującej do tematyki serialu Gra o Tron, podczas którego będą serwowane drinki powitalne
- ekskluzywny upominek przygotowany specjalnie dla posiadaczy pakietów
- pamiątkowy laminat oraz smycz
Cena pakietu: 1,589 PLN brutto (zawiera miejsce siedzące w najwyższej kategorii cenowej 390 PLN.)
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dobrze, że jeszcze nie dali tu zaproszenia na wesele... oh wait.
-
hp_gof
Ramin? No, thanks. Był na FMFie łatwo dostępny, jak ktoś chciał, mógł go bez problemu złapać. Za darmo.
Jako ciekawostkę podam, że za takie spotkanie przed koncertem, też w Łodzi, o 200 zł mniej życzy sobie sam Jared Leto z całym swoim 30 Seconds To Mars
Ramin się ceni
no ale Mettaliki nikt nie przebije, bo krzyczą za spotkanie w Tauronie przeszło... 10 tysięcy zł
Ramin się ceni
no ale Mettaliki nikt nie przebije, bo krzyczą za spotkanie w Tauronie przeszło... 10 tysięcy zł
NO CD = NO SALE
Taka mnie naszła dziś refleksja bo słuchałem trochę starych Nymanów.. Skoro komuś takiemu dają Kilara na tym zbliżającym się FMF, to chyba raczej nie ma co liczyć na obecność w maju nazwisk typu T.Newman, Silvestri, Elfman czy Giacchino - no bo logicznie myśląc, gdyby mieli być, to kilkakrotnie bardziej zasługują na tą nagrodę, więc trudno mi sobie wyobrazić by on/oni siedzieli obok Nymana na widowni w chwili, gdy on będzie wstawał by iść na scenę odbierać nagrodę
No chyba że źle myślę i Nyman jest najlepsiejszy i nie było by policzkiem wręczanie jemu nagrody w sytuacji gdyby któreś z tych innych nazwisk były na widowni obok niego 
NO CD = NO SALE