FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
notabene czy on spełnia w ogóle regulaminowe warunki? nagrody to on jakieś ma poważne?
#FUCKVINYL
Tak, dostał statuetkę Człowieka ze złotym uchem na festiwalu Soundedit w Łodzi
A tak na serio - kryteria są ogólnie takie, że musi pisać na orkiestrę, jak Kilar, a nie jakieś elektropierdy. Więc chyba spełnia.

a nie ma że musi mieć oskara albo jakąż znaną nagrode?
#FUCKVINYL
jakby ktoś się wybierał do Londka:

#FUCKVINYL
Żal? Słyszałeś coś kiedyś w życiu z jego twórczości (oprócz Fortepianu może)? Bo po powyższym wydaje mi się, że nie

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jarek po prostu na koncercie Nymana już był, więc mu drugi niepotrzebny.
tym bardziej że pewnie będzie identyczny skoro Nyman ma gotowe nuty i setliste.
#FUCKVINYL
A to przeprosiny dla JarkaPaweł Stroiński pisze: ↑czw lis 23, 2017 15:15 pmJarek po prostu na koncercie Nymana już był, więc mu drugi niepotrzebny.

monograficzny Abla przeżyliśmy, to i Nymana przeżyjemy, nie przesadzajmy, ma parę traków do zagrania 
mi tam pasuje, choć co do nagrody to wolałbym dać komuś innemu

mi tam pasuje, choć co do nagrody to wolałbym dać komuś innemu

#FUCKVINYL
Jeszcze nie tak dawno było:
zresztą co on zamierza grać? przez godzine jeden Fortepian?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
no i tak było ale kolejne 45 minut było co innego 
wole kogoś takiego niż jakiegoś typa który wychodzi na scenę tylko po to by puścić z laptopa 2-minutową czołówkę z polskiego serialu ze Stuhrem
ale oczywiście rozumiem Jarka, bo jakbym tydzień temu był na koncercie Nymana i dostał autograf, to też miałbym już wyjebane

wole kogoś takiego niż jakiegoś typa który wychodzi na scenę tylko po to by puścić z laptopa 2-minutową czołówkę z polskiego serialu ze Stuhrem

ale oczywiście rozumiem Jarka, bo jakbym tydzień temu był na koncercie Nymana i dostał autograf, to też miałbym już wyjebane

#FUCKVINYL
Błagam Cię, z Fortepianu Nyman zagrał tylko jeden kawałek, solo, na fortepianie, i to w ramach bisu. Więc może na FMFie nieco inaczej rozłożą akcenty. Reszta to było napierdalanie całym bandem przez półtorej godziny bez przerwy. Spać się nie dało, a na pewno nie w pierwszym rzędzie. Mało tego, w przyszłą sobotę idę na balet "Ziemia obiecana", a tam czyja muzyka jest wykorzystana? Właśnie Nymana
Więc zrozumcie, byłem na koncercie (zapłaciłem 120zł), mam autograf, ba! widziałem nawet jego instalację audiowizualną, w związku z czym Nyman do niczego nie jest mi już potrzebny. A na pewno nie będę specjalnie dla niego jechał przez pół Polski w środku tygodnia, bo pewnie tradycyjnie koło środy będzie mu przyznawana nagroda w Katowicach
Ale dla krakusów to będzie spoko, bo jeszcze na koncercie nie byli. Ja, Bartek i Wojtek mieliśmy okazję już z twórczością tego pana się zapoznać 
PS. Może w końcu pojawi się na naszym portalu pełna relacja z jego koncertu z tej okazji
Tomek, przeprosiny przyjęte, ale jakbyś umiał fejsbuki, to byś wiedział, że zdjęcia na fanpejdżu FM.pl wrzuciłem
Specjalnie dla Ciebie dowód:

PS. Może w końcu pojawi się na naszym portalu pełna relacja z jego koncertu z tej okazji

Tomek, przeprosiny przyjęte, ale jakbyś umiał fejsbuki, to byś wiedział, że zdjęcia na fanpejdżu FM.pl wrzuciłem

Spoiler: