"Co z tą płytą?" - infantylnie pytania Wawrzyńca
Bucholc ma troszeczkę Racji, ja pomyślałem i poczułem się lekko urażony i stwierdziłem, że z moim gustem coś nie tak"dla mnie kupa". Nie można inaczej napisać? Jak napiszesz, że "mnie się nie podoba" to będzie za słabo? Musi być "gówno"?

Ale nie róbmy z igły widły

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adam Krysiński pisze:nie można napisać że dla mnie coś jest gównem?i czy to znaczy że druga strona która twierdzi inaczej musi sobie to brać do serca?

Napisać oczywiście można, ale wśród zwolennków tej muzyki/ścieżki będzie się uchodzić za idiotę, głupka itd. Wybór oczywiście należy do Ciebie i do innych.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
jak pisze takie rzeczy to mnie nie obchodzi czy inni kupią czy nieBucholc Krok pisze:(a jeśli ktoś nie chce jej mieć ten się nie zna - to tak w najlepszym przypadku)

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pora na kolejne infantylne pytania Wawrzyńca. A więc proszę o wyrozumiałość w komentarzach, w końcu macie do czynienia z osobą, która posiada takie wydanie Conana:

Uuu. Straszne.
Dobra do konkretów. Buszując sobie po Berlinie, tradycyjnie poodwiedzałem sobie parę sklepów i popatrzyłem na wiele przepięknych soundtracków. Niektóre z nich wydawały mi się nawet okazyjne, ale aby nie zostać zlolowany i zepicfailowany, chciałbym się od Was fachowców i ekspertów dowiedzieć czy to naprawdę są okazje. Podaję tytuły i ich ceny:
Mr. & Mrs. Smith - John Powell - 5 Euro
The Last Samurai - Hans Zimmer - 8 Euro
Munich - John Williams - 9 Euro
Aliens: The Deluxe Edition - James Horner - 12 Euro
Prince of Persia: The Sands of Time - Harry Gregson-Williams - 13 Euro

Uuu. Straszne.
Dobra do konkretów. Buszując sobie po Berlinie, tradycyjnie poodwiedzałem sobie parę sklepów i popatrzyłem na wiele przepięknych soundtracków. Niektóre z nich wydawały mi się nawet okazyjne, ale aby nie zostać zlolowany i zepicfailowany, chciałbym się od Was fachowców i ekspertów dowiedzieć czy to naprawdę są okazje. Podaję tytuły i ich ceny:
Mr. & Mrs. Smith - John Powell - 5 Euro
Prince of Persia: The Sands of Time - Harry Gregson-Williams - 13 Euro
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wawrzyniec pisze:Mr. & Mrs. Smith - John Powell - 5 Euro
wszystko u nas po 30 zł na promocjach - nawet teraz chyba Samuraj jest po 34 zł w marketach.
n allegro po 60-70 zł..
ja kupilem za 45 zl bo mam znizke w musiccornerze stacjonarnym dla stalego klienta.Prince of Persia: The Sands of Time - Harry Gregson-Williams - 13 Euro
Jak napisal Althazan - żadne okazje (poza tym Aliensem moze).
Wejdz sobie na merlin pl, posortuj po cenach od najmniejszej i zobacz ze teraz Twoje Hansy m.in. są tam po 17 lub 19,99 zł.
(wszystkie oczywiscie w foli)
#FUCKVINYL