Harvey Weinstein
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Harvey Weinstein
Na początku myślałem, że to zapowiedź kolejnego odcinka South Parku, ale to prawda. Kobieta oskarża Harveya Weinsteina, że molestował tylko białe kobiety i przez to ciemnoskóre nie mogły wygrywać oscarów i gdyby też molestował o innym kolorze skóry:
https://www.buzzfeed.com/bimadewunmi/le ... .akdEV7GxR
#metoo #thatsrasist
#metoo #thatsrasist
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Rozumiem, że ten Harvey odpowiadał jednosobowo za przyznawanie Oscarów? Te pozostałe 6 tys. członków Amerykańskiej Akademii Filmowej to figuranci i nie mieli nic do gadania?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Weinsteinowie byli mistrzami:
1. szykowania filmów pod gusta Akademików;
2. agresywnych kampanii promocyjnych właśnie pod nagrody.
Zrobili po prostu karierę jako Oscar bait. Tylko że Harvey okazał się master bait.
Zrobili po prostu karierę jako Oscar bait. Tylko że Harvey okazał się master bait.
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze: ↑ndz paź 29, 2017 13:17 pmNa początku myślałem, że to zapowiedź kolejnego odcinka South Parku, ale to prawda. Kobieta oskarża Harveya Weinsteina, że molestował tylko białe kobiety i przez to ciemnoskóre nie mogły wygrywać oscarów i gdyby też molestował o innym kolorze skóry:
#metoo #thatsrasist
No, chciałem to wrzucić, ale stwierdziłem, że ten temat się robi zbyt promieniotwórczy

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie Weinsteinowie stworzyli trochę system mafijny będąc bossami. Wtedy też wielu się boi podskoczyć bossowi. A niech faktem będą nagrody i to o czym już pisałem: Oscary dla Zakochanego Szekspira i Gwyneth Paltrow, Oscar dla Jennifer Lawrence. Oscar za reżyserię dla King's Speech i nom za muzykę.Paweł Stroiński pisze: ↑ndz paź 29, 2017 15:43 pmWeinsteinowie byli mistrzami:
właściwie jak sportowcom za dopping odbiera się medale, należałoby się zastanowić z Oscarami.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Spacey się położył na chłopaczku i nic więcej nie zrobił.. Oj ile razy najebanym sie spało jednym na drugim w akademikach i też nic nie było i nikt nikogo nie oskarżał o molestowania..
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ny.html#MT
Plotki o jego gejostwie krążyły w branży od lat, szkoda tylko że tak konsekwentnie chronił prywatność przez lata a nagle jakiś szczyl go zmusił do coming outu..
Plotki o jego gejostwie krążyły w branży od lat, szkoda tylko że tak konsekwentnie chronił prywatność przez lata a nagle jakiś szczyl go zmusił do coming outu..
#FUCKVINYL
ale z dupy w ogóle historia, bo ten koleś - notabene też gej i działacz lgbt - napisał że Spacey nic mu nie zrobił więcej i był kulturalny jak mu odmówił, więc po co aferkę robić po 30 latach.. ano po to żeby zwrócić na siebie uwagę i mieć fejm.
#FUCKVINYL
Sprawa molestowania przycichła, teraz mówi się tylko, że jest gejem i zamiast go ganić za podrywanie chłopców, teraz chwali się za coming out, sprytnie to obmyśliłAdam pisze: ↑pn paź 30, 2017 09:36 amSpacey się położył na chłopaczku i nic więcej nie zrobił.. Oj ile razy najebanym sie spało jednym na drugim w akademikach i też nic nie było i nikt nikogo nie oskarżał o molestowania..

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jasne, bo położyć się na czternastoletnim chłopaku, jak się jest kilkanaście lat starszym to zachowanie zupełnie normalne i na miejscu.Adam pisze: ↑pn paź 30, 2017 09:36 amSpacey się położył na chłopaczku i nic więcej nie zrobił.. Oj ile razy najebanym sie spało jednym na drugim w akademikach i też nic nie było i nikt nikogo nie oskarżał o molestowania..
Jak rozumiem, robisz tak co noc?
tylko że doczytałeś że "ofiara" sama przyznała że nic mu nie zrobił więcej?
ja nie popieram, ale w tej sytuacji to jest serio niepotrzebne, bo nawet go nie pocałował ani nie macał. jakby mu rzeczywiście coś zrobił, tak jak ruchacz Harvey, to ok.
ja nie popieram, ale w tej sytuacji to jest serio niepotrzebne, bo nawet go nie pocałował ani nie macał. jakby mu rzeczywiście coś zrobił, tak jak ruchacz Harvey, to ok.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A ten młody to nie jest przypadkiem (zupełnym przypadkiem) jakiś aktorzyna mający problem z dostaniem dobrej roli?
Tak pytam, bo może sobie wymyślił, że jak z czymś wyskoczy, to chociaż przez chwilę będzie o nim głośna, a zgodnie z zasadą "nieważne co o tobie mówią, ważne że mówią" to będzie świetna autopromocja w branży i może jakaś rola się znajdzie?

Tak pytam, bo może sobie wymyślił, że jak z czymś wyskoczy, to chociaż przez chwilę będzie o nim głośna, a zgodnie z zasadą "nieważne co o tobie mówią, ważne że mówią" to będzie świetna autopromocja w branży i może jakaś rola się znajdzie?

oj, już nie zazdrośćPaweł Stroiński pisze: Jasne, bo położyć się na czternastoletnim chłopaku, jak się jest kilkanaście lat starszym to zachowanie zupełnie normalne i na miejscu.
Jak rozumiem, robisz tak co noc?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie, nie ma problemów z dostaniem dobrej roli, a ostatnio nawet gra w najnowszym Star Treku.
Facet ma za sobą kilka kultowych już musicali takich, jak Rent czy robiące ostatnio furorę If/Then. Mówię oczywiście o świecie Broadwayu, a nie naszym, gdzie dopiero pierwszy raz wystawiliiśmy Upiora w operze kilka lat temu. I jest głównie aktorem musicalowym, żeby to było jasne. Kino go interesuje w stopniu raczej minimalnym. Oprócz tego Star Treka jego najbardziej znaną rolą filmową jest kinowa adaptacja Rent. W świecie teatralnym jest dość rozchwytywany.
To Ty nie zazdrość. Mnie nie interesuje ani Rapp ani tym bardziej Kevin Spacey. A tłumaczenie Spaceya jest dla mnie w miarę OK. Mógł się upić i zachować dość dziwnie. Ale nie normalizujmy tego, że dorosły gość się kładzie na nieletnim. To może być cokolwiek traumatyczne.
Facet ma za sobą kilka kultowych już musicali takich, jak Rent czy robiące ostatnio furorę If/Then. Mówię oczywiście o świecie Broadwayu, a nie naszym, gdzie dopiero pierwszy raz wystawiliiśmy Upiora w operze kilka lat temu. I jest głównie aktorem musicalowym, żeby to było jasne. Kino go interesuje w stopniu raczej minimalnym. Oprócz tego Star Treka jego najbardziej znaną rolą filmową jest kinowa adaptacja Rent. W świecie teatralnym jest dość rozchwytywany.
To Ty nie zazdrość. Mnie nie interesuje ani Rapp ani tym bardziej Kevin Spacey. A tłumaczenie Spaceya jest dla mnie w miarę OK. Mógł się upić i zachować dość dziwnie. Ale nie normalizujmy tego, że dorosły gość się kładzie na nieletnim. To może być cokolwiek traumatyczne.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mówiłem, żebyś Adamowi nie zazdrościł 14-letnich kolegów. 
A co do zachowania K.S., o ile takowe miało miejsce, to oczywiście że trudno je nazwać normalnym czy właściwym. Ale wyskakiwanie z czymś po 30 latach, gdy nikt nie jest w stanie tego zweryfikować...

A co do zachowania K.S., o ile takowe miało miejsce, to oczywiście że trudno je nazwać normalnym czy właściwym. Ale wyskakiwanie z czymś po 30 latach, gdy nikt nie jest w stanie tego zweryfikować...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
i ten koleś wyraźnie zaznaczył że nic więcej mu Spacey nie zrobił, położył i tyle, nie było żadnego innego kontaktu. odpowiedział mu że nie chce i się grzecznie oboje rozeszli. no ludzie, nie róbmy jaj...
#FUCKVINYL