Żadnych recenzji filmu nie czytam, ale cieszy mnie, że są bardzo dobre
Blade Runner 2049 (2017) - Benjamin Wallfisch and Hans Zimmer
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: Blade Runner 2049 (2017) - Hans Zimmer & Benjamin Wallfisch (Nie Jóhann Jóhannsson)
Jeśli dostanę jednopłytowke, to będę oczekiwał od Paypala zwrotu 100 procent transakcji.
-
Jedi-Master
- Spec od additional music
Re: Blade Runner 2049 (2017) - Hans Zimmer & Benjamin Wallfisch (Nie Jóhann Jóhannsson)
To jak to w końcu jest są dwie wersje 2CD i 1CD, czy obie to 2CD tylko jedna z możliwością pobrania scoru z oficjalnej strony.
To drugie.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
>250
A Hybrid o całej hucpie z preorderami niewiadomo czego:
A Hybrid o całej hucpie z preorderami niewiadomo czego:
A friend had called the number to ask them they seemed to keep saying there was only one item (and yet didn't even seem sure)... So I guess people are getting the 2 CD anyway but... nothing's sure... It's a big "?" so far...

Wydaje się, że to klasyczna sytuacja, gdzie nad wszystkim "ciąży" deadline czy inny "launch date" - 6 października. A wszyscy są w czarnej d... i pewnie produkt nie jest po prostu jeszcze gotowy. Stąd żadnych z ich strony reakcji na pytania ludzi co to w ogóle będzie, żadnych informacji podstawowych itd. Po prostu bezczelne jechanie na sile "marki" i nostalgii/sentymencie. Jednocześnie 6.10 najprawdopodobniej pojawi się jakaś prasówka w stylu "we are very sorry" i będzie opóźnienie w realizacji tych wszystkich pre-orderów.

przejmujecie się, z Et35 też jest obsówa i co, wszyscy żyją..
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Cały czas mnie bawi, że ludzie są w stanie w ciemno oddać swoje 30 dolców na hansowego kota w worku
By the way, skąd informacja o tym ile limitu zostało? Jest jakiś licznik?
tak i nie
po prostu próbujesz wrzucać do koszyka jak największą liczbę i wiesz ile puści a ile nie 
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Gwarantuję Ci, że w tej sytuacji choćby mieli srać pod siebie, to tego dnia, co zaplanowali, to wypuszczą.Tomek pisze: ↑ndz paź 01, 2017 18:48 pmWydaje się, że to klasyczna sytuacja, gdzie nad wszystkim "ciąży" deadline czy inny "launch date" - 6 października. A wszyscy są w czarnej d... i pewnie produkt nie jest po prostu jeszcze gotowy. Stąd żadnych z ich strony reakcji na pytania ludzi co to w ogóle będzie, żadnych informacji podstawowych itd. Po prostu bezczelne jechanie na sile "marki" i nostalgii/sentymencie. Jednocześnie 6.10 najprawdopodobniej pojawi się jakaś prasówka w stylu "we are very sorry" i będzie opóźnienie w realizacji tych wszystkich pre-orderów.
IMO po prostu mają mega burdel organizacyjno-informacyjny. Ktoś kto koordynuje projekt powinien polecieć na bruk.

- galljaronim
- John Powell
Na chwilę obecną zostało 214 sztuk. Myślę, że do jutra spokojnie zejdzie.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Pewnie tak, a za kilka tygodni "łosie" będą grubo przepłacali za to "cudeńko".
każdy towar zawsze jest warty tyle, ile chce za niego zapłacić kupujący
i tak wyjdzie jakaś zwykła edycja jeszcze, tym bardziej skoro to Sony, bo Hans każdą płytę z dużego filmu sprzedaje w dziesiątkach tysięcy sztuk fizycznych (nie licząc iTunes), co można sobie sprawdzić po listach billboardu np. A jak nie wyjdzie, to znaczy że tam kretyni zaczęli pracować.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Widząc jak się organizują z tym specjałem, to całkiem prawdopodobne, że sami kretyni się tym zajmują.Adam pisze: ↑ndz paź 01, 2017 19:55 pmkażdy towar zawsze jest warty tyle, ile chce za niego zapłacić kupującyi tak wyjdzie jakaś zwykła edycja jeszcze, tym bardziej skoro to Sony, bo Hans każdą płytę z dużego filmu sprzedaje w dziesiątkach tysięcy sztuk fizycznych (nie licząc iTunes), co można sobie sprawdzić po listach billboardu np. A jak nie wyjdzie, to znaczy że tam kretyni zaczęli pracować.

albo kretynów oddelegowali tylko do jakieś śmiesznego limitu, a inna ekipa robi regular 
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wolałbym aby on śmieszny nie był - tak w designie jak i zawartości.