I o spójrzcie, będą maszyny kroczące. Pamiętam, że chyba był jakiś taki film, który był zresztą środkową częścią trylogii, gdzie widziałem podobne maszyny:

Ej, nie było jakiejś wersji postera, w której ten na górze miałby maskę na twarzy... serio ?Wawrzyniec pisze: ↑sob wrz 09, 2017 13:19 pmI o spójrzcie, będą maszyny kroczące. Pamiętam, że chyba był jakiś taki film, który był zresztą środkową częścią trylogii, gdzie widziałem podobne maszyny:![]()
Strasznie dramatyzujesz, TFA jest pod wieloma względami znacznie lepszym filmem, niż "Atak Klonów" - zdjęcia, aktorstwo, chemia pomiędzy bohaterami, dialogi, itp.Wawrzyniec pisze: ↑sob wrz 09, 2017 13:19 pmJa miałem 5 lat, ale moje dzieciństwo ostatecznie umarło, po wyjściu z kina z The Force Awakens
Jest jeszcze "Incepcja" i "Jeździec Znikąd"
No właśnie oto chodzi, że NIE MUSIAŁ. Niby się mówi jakie prequele były złe, ale swoje zarobiły. I po tak długiej przerwie i tak Disney by zarobił mnóstwo pieniędzy. I zobaczymy, czy dalej będą mieli tyle zysków, gdyż mam nadzieję, że część fanów się opamięta i całun ciemnej strony Disney'a opadnie i się przekonają, że ktoś im wciska słabo odgrzewanego kotleta.
Ja osobiscie mam dosc takiego podejscia - multimedialne doswiadczenie - zeby zrozumiec o co chodzi w filmie trzeba sobie przeczytac komiks, obejrzec krotkometrazowke w internecie i przeczytac dwa tomy ksiazek - ehhhhTajemnice są akurat fajne, bo zaostrzają apetyt na książki, komiksy i spin-offy, które dopowiedzą to, co się wydarzyło przez te 30 lat.