Abel Korzeniowski
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Abel Korzeniowski
A. Czyli po prostu zastąpi 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Powtarzam, to nie jest mój team, moje dane osobowe zostały wykorzystane bez mojej wiedzy.
Zresztą mówiłem to już Jarkowi, że po tym jak założył #teamdariomarianelli Marianelli nie skomponował już nic dobrego i wartego uwagi. I w sumie po #teamalexandredesplat było tak samo, a więc aż strach się bać o karierę Abla

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Radek
- Spec od additional music
Abel napiszę muzykę do spin-offu serii The Conjuring pod tytułem The Nun , który będzie miał swoją premierę w lipcu 2018 r.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kompozytor Penny Dreadful robi Nun, nic wielce niespodziewanego, coś jak nowy Flatliners robi Nathan Barr z True Blood i Hemlock Grove
A wiadomość dobra, o ile producenci serii nie karzą mu iść w Bishare, Wallfisch w Annabelle 2 poległ, ale ten film wydaje się mieć lepszy muzyczny potencjał, ma być Rumunia i Watykan, Abel powinien coś z tego wycisnąć 

Przykre tylko, że jak tak dalej pójdzie to będziemy sie za niedługo cieszyć że Abel robi jakieś "Saw 18" direct-to-dvd...

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko można mówić co się chce o "Conjuring" czy "Insidious" - uniwersach. Ale one zarabiają mnóstwo pieniędzy (dlatego też je kręcą). A więc akurat promocyjnie to dobry deal dla Abla.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Noo, choć widząc jak zarabia takie IT, można śmiało przypuszczać, że zrodzi się nowa epoka w kinie na superprodukcje gatunku grozy.

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Liczę na takie bardziej klasyczne, eleganckie podejście do ilustrowania "The Nun" od Abla. Nie piski, nie robienie 'jump scare', nie straszenie widza jak tylko się da, lecz budowanie nastroju grozy i odpowiedniego klimatu.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
znowu horror
? ekhm. wolałbym animacje albo fantasy, przygodowy lub sci-fi.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''