Alexandre Desplat
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Alexandre Desplat
Ja tam liczę na jakiś dłuższy romans z Desplatem, mimo wszystko 

Obejrzałem Réparer les vivants (Podarować życie) - film jest średni, w sumie nic nowego nie wnosi, a jeśli chodzi o tematykę transplantacji to nic nie przebije Todo Sobre Mi Madre Almodóvara. Muzyki jest mało, pojawia się może w 10 scenach i jest to praktycznie tylko muzyka na fortepian, swoją drogą bardzo urocza. Ale nic dziwnego, że tego scoru nie wydali. Według creditsów na fortepianie grał Alvise Sinivia oraz sam Desplat, oprócz tego wstawki na skrzypce elektryczne zagrała Olkowi żona
A więc bardzo kameralny projekt.
Pojawił się też zwiastun kolejnego filmu Gilles Bourdos (Espèces menacées), z którym Olek wcześniej zrobił: Inquiétudes, Afterwards oraz Renoir. Myślę że w zwiastunie użyto muzyki Olka. Premiera na festiwalu w Wenecji. Łącznie w Wenecji zostaną pokazane 3 filmy z muzyką Olka: Suburbicon (02.09), The Shape of Water (31.08.) i Espèces menacées (31.08.). Prawdziwa historia Polańskiego była już pokazywana w Cannes.
youtu.be/NOBjpYdGyQs

Pojawił się też zwiastun kolejnego filmu Gilles Bourdos (Espèces menacées), z którym Olek wcześniej zrobił: Inquiétudes, Afterwards oraz Renoir. Myślę że w zwiastunie użyto muzyki Olka. Premiera na festiwalu w Wenecji. Łącznie w Wenecji zostaną pokazane 3 filmy z muzyką Olka: Suburbicon (02.09), The Shape of Water (31.08.) i Espèces menacées (31.08.). Prawdziwa historia Polańskiego była już pokazywana w Cannes.
youtu.be/NOBjpYdGyQs
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Nawiązanie do serii character posters z GBH, jakby ktoś nie wiedział 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
wszyscy wiedzą, a film moim zdaniem megaprzereklamowany

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
To jest przeróbka plakatu z Ralphem Fiennesem, wklejenie Desplata zajęło mi niewiele czasu, czcionka GBH jest powszechnie dostępna, więc wystarczyło dorobić napisy, potem jeszcze Koper zrobił efekt przezroczystości i uwydatnił kolory z tego co zauważyłem
W tamtym roku wrzuciliśmy na fejsa FIilmmusic.pl zdjęcie stylizowane na Benjamina Buttona, w tym roku postanowiłem kontynuować tradycję 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Magnifique. Imponująco robota @hp_gof naprawdę. I to ładna tradycja, czy też skoro mówimy o Franzucie, moda.
To z mej strony dla tego co ma dzisiaj urodziny:
Je vous désire dans la vie de soi réjouit, toujours sur vous il a lancé un regard furieux dans l'ordre à bécasse et c'était pour vous causez à succès. Chaque nouveau jour suppose de la volonté pour vous défiez à discoverring de beau ce monde. Veuillez les rayons de plaisir de la cause du soleil et ils ont donné des raisons au bonheur. Et lorsque bécasse qu'il mettra, supposez sur votre ciel montre si. lune qu'il lancera un regard furieux dans votre côté et il a montré à vous route à meilleur demain. Je vous désire de soi succès dans la vie.
To z mej strony dla tego co ma dzisiaj urodziny:
Je vous désire dans la vie de soi réjouit, toujours sur vous il a lancé un regard furieux dans l'ordre à bécasse et c'était pour vous causez à succès. Chaque nouveau jour suppose de la volonté pour vous défiez à discoverring de beau ce monde. Veuillez les rayons de plaisir de la cause du soleil et ils ont donné des raisons au bonheur. Et lorsque bécasse qu'il mettra, supposez sur votre ciel montre si. lune qu'il lancera un regard furieux dans votre côté et il a montré à vous route à meilleur demain. Je vous désire de soi succès dans la vie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys