Alexandre Desplat & VA - Valerian And The City Of A Thousand Planets (2017)
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Alexandre Desplat & VA - Valerian And The City Of A Thousand Planets (2017)
od ilości ikon w poście dostałem oczopląsu, wskazują one na problemy emocjonalne.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Radek
- Spec od additional music
Myślę, że bardziej chodzi o ekscytację.
Ja niestety na film nie idę. Trzy filmy w przeciągu 2 tygodni to dla mnie i tak za dużo, ale wierzę w każde słowo i emotkę jakie napisał hp_gof.
Wywiad z Bessonem: https://naekranie.pl/artykuly/jestem-zn ... m-bessonem
"Nie wydaje mi się, bym był w stanie przebić Nolana. Stworzył prawie perfekcyjnego Batmana. Nie wiem, czy komuś jeszcze uda się chociażby mu dorównać." - Polać mu

Wywiad z Bessonem: https://naekranie.pl/artykuly/jestem-zn ... m-bessonem
"Nie wydaje mi się, bym był w stanie przebić Nolana. Stworzył prawie perfekcyjnego Batmana. Nie wiem, czy komuś jeszcze uda się chociażby mu dorównać." - Polać mu

Ja przynajmniej znam zasady ortografii i interpunkcji, co wskazuje na to, że nie jestem analfabetąbladerunner22 pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:03 pmod ilości ikon w poście dostałem oczopląsu, wskazują one na problemy emocjonalne.

Owszem, dostałem fanbojskiego ataku szczebiotuR.R pisze:Myślę, że bardziej chodzi o ekscytację.Ja niestety na film nie idę. Trzy filmy w przeciągu 2 tygodni to dla mnie i tak za dużo, ale wierzę w każde słowo i emotkę jakie napisał hp_gof.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
hapek nie moja wina, że uniwerki w łodzi znacząco obniżają poziomhp_gof pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:32 pmJa przynajmniej znam zasady ortografii i interpunkcji, co wskazuje na to, że nie jestem analfabetąbladerunner22 pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:03 pmod ilości ikon w poście dostałem oczopląsu, wskazują one na problemy emocjonalne.![]()

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Hapek fapuje po temacie Desplata, Wawrzek po temacie Zimmera, no, wszystko w porządku z forum. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
To się raczej przerabia na poziomie szkoły podstawowej, potem jest już za późno.bladerunner22 pisze:hapek nie moja wina, że uniwerki w łodzi znacząco obniżają poziomw końcu skończyłem Uł, a nie UJ

PS. Ach, zapomniałem, jeszcze wersja dla Wawrzka:
I WTEDY DANE DEHAAN PRZEBIJAŁ SIĘ PRZEZ ŚCIANY ŁUP ŁUP ŁUP TRZASK TRZASK TRZASK I POTEM STRZELAŁ TA TA TA TA TA TA TA TA TA BUM BUM BUM BUM! A MUZYKA OLKA ROBIŁA DUM DUM DUM PLUM PLUM PLUM A JA NA TO FAP FAP FAP FAP FAP

A Mystery po temacie Majkela, żeby być precyzyjnymKaonashi pisze:Hapek fapuje po temacie Desplata, Wawrzek po temacie Zimmera, no, wszystko w porządku z forum.

Ostatnio zmieniony pt sie 04, 2017 19:52 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat Mystery ma najwięcej powodów do dumy. 

... z idola. 

- Radek
- Spec od additional music
Może znajdę czas i pieniądz. Szczególnie, że nic interesującego już do kin nie wchodzi. A wiem jaka audiowizualna uczta mnie czekahp_gof pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:32 pmOwszem, dostałem fanbojskiego ataku szczebiotuA film na pewno będą długo grali (bo w najbliższych tygodniach nie będzie jakiejś wielkiej konkurencji), możesz iść nawet za 2-3 tygodnie (będziesz żałował, jeśli nie obejrzysz tego w kinie, strona wizualna jest dużo ciekawsza od tych wszystkich odgrzewanych hollywoodzkich kotletów)
Więc przemyśl to sobie jeszcze.

A kto najmniej?Kaonashi pisze:Akurat Mystery ma najwięcej powodów do dumy.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A ilość i jakość Twoich postów w ostatnich czasach wskazują na to, że Ci żona nie daje.bladerunner22 pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:03 pmod ilości ikon w poście dostałem oczopląsu, wskazują one na problemy emocjonalne.
No i?
Hm, mogę to być czasem ja.R.R pisze:A kto najmniej?Kaonashi pisze:Akurat Mystery ma najwięcej powodów do dumy.![]()

No, już, koniec, starczy.Paweł Stroiński pisze: A ilość i jakość Twoich postów w ostatnich czasach wskazują na to, że Ci żona nie daje.
No i?
bladu troll się obudził po pół roku i przylazł robić burdel na forum, czekam aż dziekana ściągnie.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To Bladu ma żonę? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jeżeli to miałem być ja to trochę nie wyszło :/ Przede wszystkim ja staram się naśladować dźwięki, muzykę. I ja znam tę scenę z filmu jak i muzykę i ona tak nie brzmi. Zresztą ciężko zanucić muzykę z Valeriana, ale może ktoś spróbuje.?hp_gof pisze: ↑pt sie 04, 2017 19:49 pmPS. Ach, zapomniałem, jeszcze wersja dla Wawrzka:
I WTEDY DANE DEHAAN PRZEBIJAŁ SIĘ PRZEZ ŚCIANY ŁUP ŁUP ŁUP TRZASK TRZASK TRZASK I POTEM STRZELAŁ TA TA TA TA TA TA TA TA TA BUM BUM BUM BUM! A MUZYKA OLKA ROBIŁA DUM DUM DUM PLUM PLUM PLUM A JA NA TO FAP FAP FAP FAP FAP![]()
#WinaHansa #IStandByDaenerys