Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Aha, czyli kolejne odgrzewanie kotletów... Hollywood, nie jesteś w stanie niczym oryginalnym już zaskoczyć? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mocniejsze pociski leciały w innych kompozytorów i ciągle w nich lecą i wtedy reakcji nie było. Dlatego też tutaj jestem raczej, za tym, że każdy ma prawo wyrażać swoją opinię i co najwyżej sam sobie wystawia świadectwo.Paweł Stroiński pisze: ↑ndz lip 30, 2017 00:17 amPrzestań ciągle obrażać Jóhannssona w każdym poście na jego temat, bo zacznę po prostu je kasować za obrazę twórców i tyle...
A co do projektu to od samego początku mi Jóhannsson średnio pasował i naturalnie, że Zimmer bardziej pasuje, tylko, że wtedy powinien on być od początku zaangażowany. A tak jak teraz jeszcze z Wallfischem do pomocy to wygląda to na desperację producentów i rzeczywiście może z tego wyjść drugi "Ghost in the Shell".

A to, że Zimmer super by pasował i uwielbia Blade Runnera to wiadomo. Zresztą kiedyś w niewiarygodnym miejscu, kiedy z okazji urodzin Vangelisa coś napisałem o Blade Runnerze, to Hans Zimmer mi odpisał wielki elaborat o tej muzyce jak ją uwielbia itd. itd. itd. Co było miło, szczególnie zważywszy, że go nikt nie obchodzi.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
P.S. Nie pamiętam takiej opinii przy okazji premiery The Force Awakens.

Najważniejsze że już na legalu można pisać że Johann nie potrafi za słowami reżysera

#FUCKVINYL
Zawsze mógł być Balfe... na razie również obawiam się powtórki Ghosta, no i trochę szkoda JJ, kolejny po Clincie, taka ujma na ambicji, no ale Hollywood nie bierze jeńców 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A może RIdley po prostu stwierdził, że chce bardziej na Vangelisa i Villeneuve tylko wywalczył temat i underscore? Może poszło o kwestie czasu?
A Ridley miał się ponoć nie wtrącać i miał być to film Dennisa... Myślę, że może to być reakcja na to jak przyjęto film na pokazach, wzięto Hansa by rozkręcił trochę atmosferą, bo ludzie nudzili się na seansach, zresztą co się robi w pierwszej kolejności , jak coś w filmie zgrzyta, właśnie zmienia muzę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie to mogli Batesa zatrudnienić, który w Watchmenach zerżnął Vangelisa
Wcale się nie zdziwię, jeżeli Jóhannsson za bardzo trzymał się własnego stylu i nie był gotowy na imitowanie Greka.

Kompozytor w filmie jest jak dupa od srania - ma robić co chcą, a jak nie umie lub nie chce tak robić, to się go wymienia. Proste i prawdziwe.
#FUCKVINYL
A i nie wiem jak ludzie słuchający filmówki od tylu lat, po tylu słynnych mniej lub bardziej rejectach w każdej dekadzie, mogą sobie z tego prostego faktu dalej nie zdawać sprawy.
#FUCKVINYL
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Co za nius
Holly... to nie miejsce, to stan umysłu. Skisłem normalnie.