Michael Giacchino - Spider-Man Trilogy (2017/2019/2021)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Michael Giacchino - Spider-Man: Homecoming (2017)
Zarówno Michael jak i Justin potrafią pisać prace jazzujące, więc taka współpraca byłaby ciekawa.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Odpowiem jak Wawrzyniec "Po co?". Skoro obaj jazzują to jeden drugiemu nie potrzebny, a Tim to raczej słaby łącznik, także pytanie bardziej wydumane, od potencjalnych kolaboracji Giacchino i Desplata czy Williamsa i Goldsmitha

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Lisu, to rozumie w takim razie, że skoro Simonec pracował z Graeme Revellem, to następny score Giacchino, to ma być nieudolna próba ambientu bez ładu i składu? 

Generalnie takich kuriozalnych połączeń jest nieograniczona ilość. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
Ktoś już nabył płytę? Jest już ponoć w sklepach, a mi nawet nie wysłali pre ordera, pfff.
https://www.youtube.com/watch?v=AnnQ5OEqb3k
Kinomaniakowi film się tak sobie podobał, bo Spider Man jest za młody i brakuje tu dramatyzmu ... no sorry, ale to nie Nolan
https://www.youtube.com/watch?v=AnnQ5OEqb3k
Kinomaniakowi film się tak sobie podobał, bo Spider Man jest za młody i brakuje tu dramatyzmu ... no sorry, ale to nie Nolan

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Premiera jest jutro, mają już, ale nie wysyłają przed 14.07, czekają na magazynie i od jutra/poniedziałku będą rozsyłać lub wystawiać na półki.
#FUCKVINYL
- lis23
Phi! to ja sobie jutro wezmę z półki, za te trzy zeta więcej 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

o ile wyłożą, bo np u mnie rzadko kiedy przez weekend wykładają, premiery z reguły są w piątki, a płyty się pojawiają w poniedziałki lub wtorki.
ale jesteś napalony, a za 2 msc kupisz za 2 dychy jak ja Wonder woman..
ale jesteś napalony, a za 2 msc kupisz za 2 dychy jak ja Wonder woman..
#FUCKVINYL
- lis23
Cztery dychy to i tak nie drogo, więc na co mam czekać?
Akurat jutro chyba się wybiorę do Silesii (muszę zareklamować tv) w Katowicach, a tam już płyta w Empiku jest, a może będzie też w Saturnie?
Akurat jutro chyba się wybiorę do Silesii (muszę zareklamować tv) w Katowicach, a tam już płyta w Empiku jest, a może będzie też w Saturnie?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dwa razy tyle, to jednak jest różnica, ale kto bogatemu zabroni. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
wszyscy wiemy że lisu uwielbia przepłacać 

#FUCKVINYL
Akurat na empik.com ostatnio jest dużo promocji - zniżka 25% z kodem openera (do końca lipca), 2 płyty w cenie 3 (w zeszły weekend), wyprzedaż, rabat 20zł przy kolejnych zakupach po zrealizowaniu zakupu produktu z wyprzedaży (do końca lipca) - a mimo to mam wrażenie, że lisu kupuje w normalnych cenach
Ale może się mylę 
Ja się dlatego właśnie póki co wstrzymuję z Valerianem, bo może jeszcze w Polsce na ostatnią chwilę go wydadzą. Nie uśmiecha mi się teraz wykładać 14 euro plus wysyłka, bo w PL to będzie max. 6 dych kosztowało, jeśli w ogóle wyjdzie. Spidera wczoraj ponownie słuchałem i moja przygoda z tym scorem skończy się na seansie filmowym. Nie mam ochoty na więcej. Nad Małpami też się jeszcze zastanawiam - zadecyduje seans.

Ja się dlatego właśnie póki co wstrzymuję z Valerianem, bo może jeszcze w Polsce na ostatnią chwilę go wydadzą. Nie uśmiecha mi się teraz wykładać 14 euro plus wysyłka, bo w PL to będzie max. 6 dych kosztowało, jeśli w ogóle wyjdzie. Spidera wczoraj ponownie słuchałem i moja przygoda z tym scorem skończy się na seansie filmowym. Nie mam ochoty na więcej. Nad Małpami też się jeszcze zastanawiam - zadecyduje seans.
-
- Spec od additional music
Pajączek przesłuchany, zamówiony dziś wysłany w poniedziałek będzie odsłuch z CD 

- lis23
A skąd Ty, Adam wiesz, co i gdzie ja kupuję?
Dla Twojej wiadomości, nie kupuję w salonach Empiku "z półki", tylko z Empik.com. Dla przykładu: komiksy Egmontu z Marvel Now! oficjalnie kosztują 40 zł i tyle zapłacę biorąc komiks z półki, a przez Empik.com zapłacę 27 zł, z innych sklepów nawet 24 zł, ale tam dochodzi opłata za wysyłkę i np. kara za płatność przy odbiorze (5 zł). Niższe ceny najczęściej obowiązują, gdy się zamawia pre order. Gdyby ten Spider Man kosztował 80 zł to warto by może było poczekać na jakąś obniżkę, ale 40 zł za nowość to na prawdę niewygórowana cena.
Dla Twojej wiadomości, nie kupuję w salonach Empiku "z półki", tylko z Empik.com. Dla przykładu: komiksy Egmontu z Marvel Now! oficjalnie kosztują 40 zł i tyle zapłacę biorąc komiks z półki, a przez Empik.com zapłacę 27 zł, z innych sklepów nawet 24 zł, ale tam dochodzi opłata za wysyłkę i np. kara za płatność przy odbiorze (5 zł). Niższe ceny najczęściej obowiązują, gdy się zamawia pre order. Gdyby ten Spider Man kosztował 80 zł to warto by może było poczekać na jakąś obniżkę, ale 40 zł za nowość to na prawdę niewygórowana cena.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John