LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
aha to nie wiedziałem.. wkleiłem to bo na Amazonie jest w zapowiedziach 

#FUCKVINYL
swoją drogą ci co to kupili rok temu się wkurwią troszkę - Lala nie sprzedała nakładu więc rozesłała do zwykłych sklepów resztę i preordery są po 30-40$ tańsze niż była rok temu cena regularna
no ale jak się taki szrot wydało...

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Oho, to "Remastered and expanded" znaczy pewnie że dorzucili 2 tracki i tyle. Ale przekonamy się wkrótce.

Akurat ten Horner jest uważany za jeden z jego najgorszych w karierze, więc można powiedzieć, że wszystko szrot...
Mam wrażenie, że LLL w ostatnim czasie chyba dała sobie spokój z jakimiś ambicjami. Na zasadzie skupienia się tylko na tym co daje im dobry biznes (co jest w sumie zrozumiałe) - fandom komiksowy, star trekowy czy tam growy plus kilka nazwisk na krzyż. A może po prostu rynek kolekcjonerski powoli się wypala - wydano już prawie wszystko co było zawsze oczekiwane do wydania a nastała głównie era śmiesznych rozszerzeń, czego największym absurdem są te wydania Intrady z różnymi miksami ścieżki itp., by nie wspomnieć 5-ych czy 10-ych kolejnych wydań typu Poltergeist II...
Mam wrażenie, że LLL w ostatnim czasie chyba dała sobie spokój z jakimiś ambicjami. Na zasadzie skupienia się tylko na tym co daje im dobry biznes (co jest w sumie zrozumiałe) - fandom komiksowy, star trekowy czy tam growy plus kilka nazwisk na krzyż. A może po prostu rynek kolekcjonerski powoli się wypala - wydano już prawie wszystko co było zawsze oczekiwane do wydania a nastała głównie era śmiesznych rozszerzeń, czego największym absurdem są te wydania Intrady z różnymi miksami ścieżki itp., by nie wspomnieć 5-ych czy 10-ych kolejnych wydań typu Poltergeist II...

bo już ogólnie nie bardzo jest co wydawać, a to co by chciano, a nie wydano, to dlatego że się nie da z pkt. widzenia prawnego.. stąd pińcetne wydania tego samego, dokładanie po jednym traku czy kolejnej płycie z alternatami itd, wytwórnie podkupują sobie prawa co parę lat na to samo, nie mówiąc o tym, że te wszystkie wytwórnie są z USA, a tam sprzedaż CD prawie nie istnieje już..
a ta bzdurna składanka westernowa teraz to chyba ich największy absurd... LaLa się liczy przy Black Friday i zawsze jest najlepsza wówczas - i w tym roku będzie to JFK oraz Top Gun na pewno, bo już zapowiedzieli że w tym roku wyjdą, więc w grę wchodzi tylko black friday skoro to TAKIE tytuły.
a ta bzdurna składanka westernowa teraz to chyba ich największy absurd... LaLa się liczy przy Black Friday i zawsze jest najlepsza wówczas - i w tym roku będzie to JFK oraz Top Gun na pewno, bo już zapowiedzieli że w tym roku wyjdą, więc w grę wchodzi tylko black friday skoro to TAKIE tytuły.
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A nie mają praw do animacji Hornera? Ktoś mógłby to w końcu wydać.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Roger Feigelson napisał na Film Score Monthly MB:
The conversation usually goes something like this at a label: "Should we expand An American Tail or Unlawful Entry first?" "Unlawful Entry, OF COURSE." As I've said before, if it was easy, it'd be done. Both Land Before Time and American Tail have been on our list with UMG for years. They'll eventually get done, but these co-productions between UMG and Universal take a lot of time and patience.
Dla mnie pass, Hornera może kiedyś wciągnę, jak stanieje o połowę.
Przy tak małym limicie zejdzie błyskawicznie, i to jeszcze on.
#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Sto razy lepszy Pagemaster w limicie 2 tysięcy jeszcze się nie wyprzedał, więc nie wiem... Ale jeśli tak, trudno.
No ale jest ta umysłowa blokada tam, że 2 z przodu wiec większy limit 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Pagemaster hulał jeszcze na eBayach w przyzwoitych cenach w momencie wyjścia rozszerzonej edycji, a UE już od jakiegoś czasu jest białym krukiem. Pewnie spekulanci zrobią swoje i dosyć szybko zleci z magazynów... No chyba, że spełni się mój scenariusz i do podstawowego czasu dorzucą ze dwa tracki na krzyż. Wtedy społeczeństwo, co ma już podstawkę zleje ten temat.