http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 75#p140575Adam pisze: ↑sob lip 07, 2012 07:49 amskończy się jak w biednym Kompasiedajcie spokój z tym hypem - Desplat w ogóle nie umie pisać epickiej muzy przygodowej i tyle. on do tego projektu pasuje jak ja jako nauczyciel chińskiego. to jest projekt mega podwyższonego ryzyka, dlatego lepiej i bezpieczniej czekać na inne projekty w których jest dobry, chocby Argo.. a tu pewnie skończy się tym że Olo walnie jakieś ente plumkanie i przyjdzie się powiesić, albo odgrzeje Kompasa który jest jednym z najsłabszych scorów do tego typu produkcji od wielu wielu lat o którym już sam autor dawno zapomniał i woli by mu nie przypominać o nim.. jest też inna możliwość która by mnie wielce ucieszyła
że Olo pójdzie tempem w jakieś marne rcp, które będzie daleko za chocby Thorem, i Maras i inni fanboje hambitności będą mieć zagwozdkę bo przecież tutaj na forum źle wypowiada się tylko o nieambitnych twórcach, a ambitnym jak się kupka zdarzy, to się udaje że takiej pracy nie ma i cisza jak makiem zasiał w temacie.. także czekajcie na Argo i Zulu bardziej
![]()
Jak wszyscy wiemy Strażnicy wyszli genialnie, Kompas też po latach zyskał na wartości, a Argo i Zulu okazały się kupą

PS. Aaaaaaaa, Mystery, zawsze w kontekście Strażników wspominam Twoją wypowiedź o produkcji przeznaczonej na VHS

Mystery pisze: ↑sob lip 07, 2012 10:57 amTen film prezentuje się fatalnie, wygląda jak kikunastoletnia produkcja przeznaczona na rynek vhs. Co do Desplata w tym filmie, to po zwiastunie do głowy przychodzą mi klimaty "Pana Magorium cudowne emporium", winno być przyjemnie, ale do wyczekiwanych przeze mnie projektów tytuł ten się nie łapie, bardziej czekam na Argo.