FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
zabrakło tam "i", (tak jak i na Q&A) - gdyby tak było to wtedy bym zrozumiał.. jak widać my z Krelianem myślimy po krakowskiemu 

NO CD = NO SALE
- galljaronim
- John Powell
Trochę szkoda, że spotkanie z Ablem dopiero w sobotę, bo jak rozumiem w piątek są warsztaty dla kompozytorów, na które zwykły miłośnik twórczości tegoż kompozytora raczej nie ma wstępu. Ja właśnie jestem w czwartek i w piątek w Krakowie na tych wszystkich otwartych spotkaniach, ale to właśnie na spotkaniu z Ablem mi najbardziej zależało. Bywa....
przecież Cię nie pobiją
doświadczenie z 10 lat mówi, że tłumów nie ma na takich spotkaniach (no poza Hansem jednorazowy przypadek).. a w dni powszednie w godzinach pracy to już w ogóle luzy.. w weekendy jest zawsze więcej ludzi bo 95% ma wolne i nie ma szkoły.

NO CD = NO SALE
- galljaronim
- John Powell
Spoko, ale widzę, że coś się w programie zmieniło, bo już nie ma widocznego spotkania z Brianem w czwartek, nie ma też warsztatów z Ablem w piątek w akademii muzycznej.
- galljaronim
- John Powell
Też mnie to zaniepokoiło. Czyżby Brian zrezygnował ze spotkania z plebsem? Mam nadzieję, że to tylko małe przetasowanie planów i spotkanie i tak się odbędzie.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
znowu narobili pseudo-smaku?
To było by chamstwo. Zobaczymy na dniach.
Bo sporo jednak wydarzeń bardzo dobrych się nakładało, "może jednak z tego powodu".
To było by chamstwo. Zobaczymy na dniach.
Bo sporo jednak wydarzeń bardzo dobrych się nakładało, "może jednak z tego powodu".
patrząc na stronę, na której brakuje 99% podstawowych informacji i każdy dział jest pusty, patrząc na kłamliwy zapis że koncert pierwszy raz w Polsce, patrzac na to co ta "agencja" do tej pory wyprodukowała, patrząc na to że nie ma nawet informacji kto dyryguje i kto zagra ("polska orkiestra muzyki filmowej"? serio?
) , wolę poczekać na pełne informacje i nie napalać się..

NO CD = NO SALE
widzę że już wszystko zaczynają grać live
:

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w ogóle z gości na FMF to kto przybędzie, aby jakby co mieć przygotowane płyty na autografy?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no te osoby z którymi są panele i Q&A, zawsze też coś polskiego możesz zabrać, bo nasi tam też będą krążyć, ja rok temu spotkałem przypadkowo Adriana Konarskiego, którego lata nie widziałem, jako widz sobie przychodził na panele 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodziło mi bardziej o konkretne nazwiska, gdyż nie chce mi się sprawdzać, ale OK. A z Polaków kto będzie?
#WinaHansa #IStandByDaenerys