Gry / W co ostatnio graliście?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Gry / W co ostatnio graliście?
No to chyba tylko mnie zanudziła na maksa
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
A jak z muzyką do Horizon: Zero Dawn? Ponoć daje radę ...
Jest już na Spotify
Jest już na Spotify
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A co Myślisz o Nintendo Swith i o nowej Zeldzie?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Nigdy w życiu nie grałem w Zelde, bo jakoś jej stylistyka kompletnie mi nie odpowiadała a i nigdy Nintendo nie miałem .
Ja tam uważam, że połączenie konsoli przenośnej ze stacjonarną to słaby pomysł no i tego powodu jestem ciekawy jak to wyjdzie w praktyce.
Jestem ogromnym zwolennikiem konsol przenośnych ( moja pierwsza konsola to było PSP ) i nawet PS Vite miałem i byłem zadowolony i jednocześnie sfrustrowany tym, że z powodu pseudo graczy na telefonach idea konsol tego typu padła ... A co
Ogólnie to nigdy konsole od Nintendo nie traktowałem poważnie jak Xbox czy PS4. Jeśli oprawa audiowizualna będzie na poziomie PS4 Pro no to powiem, że jest ok
Ja tam uważam, że połączenie konsoli przenośnej ze stacjonarną to słaby pomysł no i tego powodu jestem ciekawy jak to wyjdzie w praktyce.
Jestem ogromnym zwolennikiem konsol przenośnych ( moja pierwsza konsola to było PSP ) i nawet PS Vite miałem i byłem zadowolony i jednocześnie sfrustrowany tym, że z powodu pseudo graczy na telefonach idea konsol tego typu padła ... A co
Ogólnie to nigdy konsole od Nintendo nie traktowałem poważnie jak Xbox czy PS4. Jeśli oprawa audiowizualna będzie na poziomie PS4 Pro no to powiem, że jest ok
- lis23
A ja właśnie nabyłem Nintendo Swith i Zelde (miałem zakupić PS4 PTO aler okazało się, że mogę czekać nawet trzy miesiące na dostarczenie towaru i wraz z tv UHD i odtwarzaczem UHDBD wziąłem Switha) i powiem, że po podłączeniu do TV UHD, Zelda wygląda rewelacyjnie, mimo, że to nie jest i nigdy nie będzie poziom PS4/PRO/XONE.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dobrze zrobiłeś, co PRO na dzień dzisiejszy się kompletnie nie opłaca . Pewnie za rok będzie się opłacać ...
A jak jest z tą wersją przenośną?
A jak jest z tą wersją przenośną?
- lis23
Wersja przenośna, jeżeli idzie o jakość obrazu, nie umywa się do tv, chodzi przede wszystkim o jakość kolorów, które na tv UHD 49 są rewelacyjne. Bałem się upscalingu, gdyż konsola ta w wersji przenośnej działa w 720p a po podłączeniu do tv tylko w 1080p, ale nie widać, że to upscaling.

A to tv, na razie prowizorka, gdyż szafka jest za mała i trzeba dorobić większy blat

a tu, odtwarzacz UHDBD

PRO chciałem zakupić pod tv UHD i sprzedać zwykłą PS4, ale dostępność jest tak znikoma, ze ceny w niektórych sklepach podskoczyły do 2 tysięcy zł ... Co ciekawe, Saturn, gdzie dokonałem zakupu ma w najnowszej gazetce PS4 PRO, którego fizycznie nie ma na stanie w żadnym markecie

A to tv, na razie prowizorka, gdyż szafka jest za mała i trzeba dorobić większy blat

a tu, odtwarzacz UHDBD

PRO chciałem zakupić pod tv UHD i sprzedać zwykłą PS4, ale dostępność jest tak znikoma, ze ceny w niektórych sklepach podskoczyły do 2 tysięcy zł ... Co ciekawe, Saturn, gdzie dokonałem zakupu ma w najnowszej gazetce PS4 PRO, którego fizycznie nie ma na stanie w żadnym markecie

Ostatnio zmieniony ndz mar 05, 2017 12:58 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Kurcze, ale to musi fajnie wyglądać na takim TV ...
- lis23
Muszę odpalić w końcu "Uncharted 4" i "Horizon Zero Dawn" - zwłaszcza, że obie gry dostały na zwykłym PS4 wsparcie dla HDR.
Swoją drogą, musiałem odłączyć PS3, bo nie mam już nań miejsca, a tv ma tylko cztery wyjścia HDMI.
Swoją drogą, musiałem odłączyć PS3, bo nie mam już nań miejsca, a tv ma tylko cztery wyjścia HDMI.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
4 konsole : LOL
- lis23
Z Nintendo, pięć
ale PS3 chyba sprzedam.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-8
Niestety, nie jestem zbyt dobry w angielskim ... co mam zrobić, żeby zakupić ten pakiet za 7$?
Niestety, nie jestem zbyt dobry w angielskim ... co mam zrobić, żeby zakupić ten pakiet za 7$?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
A co powiesz o tym Scorpio i Pro ( choć teraz PRO jest słabsze ) ?
- lis23
Powiem tyle, że Microsoft nie ma gier na wyłączność. Obecnie na XONE mam tylko "Forze 6", "Gears of War" 1 i 4 oraz "Halo 5 Guardians" - GoW jest już także na PC, podobnie "Quantum Break" oraz "Halo Wars" 1 i 2. Dlatego też myślę nad sprzedażą XBOXa One, którego praktycznie nie używam.
Jeszcze mała ciekawostka odnośnie Microsoftu: Otóż, już drugi raz z mojej karty kredytowej pobrano 15 zł na MICROSOFT *XBOXLIVE MSBILL.INFO IE.
Posiadam X360 oraz XONE ale nie mam abonamentu XBOX LIVE, nigdy nie kupowałem nic w ich sklepie i nie podawałem danych karty kredytowej. W marcu zmieniłem tylko hasło, aby zalogować się do konta, czyżby za to pobierano tę opłatę?
Jeszcze mała ciekawostka odnośnie Microsoftu: Otóż, już drugi raz z mojej karty kredytowej pobrano 15 zł na MICROSOFT *XBOXLIVE MSBILL.INFO IE.
Posiadam X360 oraz XONE ale nie mam abonamentu XBOX LIVE, nigdy nie kupowałem nic w ich sklepie i nie podawałem danych karty kredytowej. W marcu zmieniłem tylko hasło, aby zalogować się do konta, czyżby za to pobierano tę opłatę?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A kiedy podawałeś im w ogóle swoje dane?