FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Plakat sugeruje koncerty z "Legendy", "Miami Vice" i najlepszych filmów wytwórni Tri Star Pictures. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Swoją drogą jednorożec to jeden z najbardziej kiczowatych konceptów w tego typu plakatach/grafikach.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
OK, ale dalej nie rozumiem co to ma wspólnego z tą edycją festiwalu. Przeglądam program i nigdzie kompletnie nie widzę niczego, co jest związane z grami lub muzyką do gier.
Ten jednorożec ma dodatkowo...skrzydła. Ni to jednorożec ni to pegaz.

Dobrze, że chociaż nie dodali tęczy gdzieś w tle.
Natomiast całe to logo - wtf? To festiwal muzyki filmowej czy retro-synthów?
Natomiast całe to logo - wtf? To festiwal muzyki filmowej czy retro-synthów?

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Bo tu chodzi o stylistykę retro, taki powrót do przeszłości, podsumowanie 10 lat festiwalu 
By the way, koncert HP bardzo fajny, akustyka w Hali Stulecia niezła, wklejam konkretne daty kolejnej części
A bilety już na eventimie: http://www.eventim.pl/bilety.html?affil ... 1&x11=harr

By the way, koncert HP bardzo fajny, akustyka w Hali Stulecia niezła, wklejam konkretne daty kolejnej części

A bilety już na eventimie: http://www.eventim.pl/bilety.html?affil ... 1&x11=harr

Potter w Krk rewelka. I tylko się potwierdziło, że Prażanie są od zawsze przereklamowani
Nagłośnienie też super, no ale to najlepsza hala tego typu w PL
Podobało mi się to, że muzykę potraktowali na pierwszym planie, a dialogi i sfx były znacznie ciszej.. na FMF często muzyka i dialogi+sfx są na jednym poziomie głośności i wzajemnie się zagłuszają. Tylko ekran był ciut mały wg mnie, bo orkiestra rozmiesczczona była szersza niż ekran.

NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam pisze: ↑czw kwie 13, 2017 09:58 amPotter w Krk rewelka. I tylko się potwierdziło, że Prażanie są od zawsze przereklamowaniNagłośnienie też super, no ale to najlepsza hala tego typu w PL
Podobało mi się to, że muzykę potraktowali na pierwszym planie, a dialogi i sfx były znacznie ciszej.. na FMF często muzyka i dialogi+sfx są na jednym poziomie głośności i wzajemnie się zagłuszają. Tylko ekran był ciut mały wg mnie, bo orkiestra rozmiesczczona była szersza niż ekran.
Bilety na 2 część ordered

no przecież od lat wiadomo, że orkiestra z krakowa jest lepsza od prażan, obudziłeś się ?
przecież to są świetni muzycy, trochę zbyt próżni, ale talent do gry mają, naprawdę niewiele brakuje do LSO.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
epic fail organizatora - http://www.soundtracks.pl/index.php?op=show&ID=1996
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ten event failuje raz za razem w organizacji, więc nic nowego 

Zamiast zrobić normalny koncert muzyki filmowej dla tych, których muzyka w jakimś tam stopniu chociaż interesuje to powymyślali jakieś google VR, pewnie po to żeby ściągnąć na salę jakąś dzieciarnię.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przeca to nie koncert dla koneserów tylko event do sprzedania się.

Zdaję sobie sprawę, dlatego napisałem "w jakimś tam stopniu chociaż interesuje" 

Psy gończe donoszą że wczorajszy pierwszy koncert Hansa z trasy 2017 - w LA - zawierał dokładnie to samo i w tej samej kolejności, poza jednym dołożonym fragmentem - tematem Wonder Woman (nawet nie cały utwór, tylko bardziej jako przerywnik).
NO CD = NO SALE
Dzięki Adam, raz wystarczy, czekam na "nowości" z jego strony...Adam pisze: Psy gończe donoszą że wczorajszy pierwszy koncert Hansa z trasy 2017 - w LA - zawierał dokładnie to samo i w tej samej kolejności, poza jednym dołożonym fragmentem - tematem Wonder Woman (nawet nie cały utwór, tylko bardziej jako przerywnik).
Już oficjalnie, wszystko dokładnie to samo i w tej samej kolejności, tylko po MoS dodany został temat WW - tutaj artykuł z setlistą - https://consequenceofsound.net/2017/04/ ... rformance/
No niepocieszony jestem, spodziewałem się tego, ale że nawet tej bzdurnej Aurory sobie nie podarował
Tyle dobrych rzeczy jeszcze ma, dołożyć 10 minut by ich nie zabawiło.. No i skład jest mniej znany w tym roku, wymienione skrzypaczki i wskoczył synek Marra..
No niepocieszony jestem, spodziewałem się tego, ale że nawet tej bzdurnej Aurory sobie nie podarował

NO CD = NO SALE