NAGRODY BRANŻOWE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: NAGRODY BRANŻOWE
No, a wg Ciebie jak to powinno wyglądać? Powinni konklawe robić? 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
od zawsze mówiłem jak - że na daną kategorię mogą głosowac tylko osoby mające za to coś nominację i tym się zajmujący - kompozytorzy tylko na kompozytorów itp.. plus jako wyjątek wszyscy wybierają najlepszy film.
było by bardziej miarodajnie
było by bardziej miarodajnie

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No dobra, ale to się tyczy samych zasad głosowania, a nie formy do której - jak się zdawało - przyczepiłeś się w poprzednim poście. 

Fe.
chodziło mi o zasady - otworzyć sobie quiz w necie i przeklinać myszką każdy potrafi, tylko co za tym idzie? 3/4 to strzały z dupy.. na co ma np. kostiumolożka glosować na montaż dźwięku skoro nie ma o tym kompletnie pojęcia i jest to tylko odklikanie kategorii z dupy? powinno być głosowanie tylko w obrębie swojej kategorii wg mnie, plus wszyscy wyjątek dozwolone na najlepszy film roku. wtedy te nagrody były by miarodajne.
#FUCKVINYL
Cezara za najlepszą muzykę do filmu "Dans les forets de Syberie" otrzymuje Ibrahim Maalouf.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Obejrzałem "Wołyń", teraz dopiero do mnie dotarło jaka ta nominacja jest śmieszna.

Swoją drogą "Na granicy" to też miało tak ważną muzykę w filmie, że hej...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Kto dzisiaj zarywa nockę oprócz mnie i zapewne tradycyjnie też Wawrzka? 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja

Może jeszcze załapię się na powtórkę "Nienawistnej Ósemki" gdyż w piątek bardzo chciało mi się spać i padłem

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

http://filmmusicreporter.com/2017/02/26 ... ner-award/Danny Elfman to Receive Max Steiner Award
It was announced today that Danny Elfman (Spider-Man, Batman, Nightmare Before Christmas, Avengers: Age of Ultron, Alice in Wonderland) is the recipient of this year’s Max Steiner Film Music Achievement Award, which will be presented at the annual Hollywood in Vienna Concert Gala at Vienna Concert Hall on September 29, 2017. The composer will be accepting the award in person and is also expected to perform one of his songs. The Max Steiner Award honors extraordinary achievements within the genre of film music by the musical capital of Austria, Vienna. Composers including James Horner, Alan Silvestri, James Newton Howard, Howard Shore, Alexandre Desplat, Randy Newman, Lalo Schifrin and John Barry have previously received the honor. Selections of the Elfman’s work will be performed at the Hollywood in Vienna Concert, which will also feature performances of such scores Life of Pi (Mychael Danna), The Chronicles of Narnia (Harry Gregson-Williams), The Lion King (Hans Zimmer) and Beauty and the Beast (Alan Menken). To learn more about the event, visit the official Hollywood in Vienna website.
Jak zawsze, jak co roku (niestety), prawie na legaluhp_gof pisze: Kto dzisiaj zarywa nockę oprócz mnie i zapewne tradycyjnie też Wawrzka?![]()

Linków już teraz dużo mam, ale nie wiem czy nie zapłacę te pare zeta, żeby mi nie ścinało w "ważnych" momentach
Najlepiej oglądać ze streamów samych kanałów, dobra jakość bez przecinek na Pro 7
Spoiler:
Najgorszy wygrywa, no to ładnie się nam Oscary zaczynają 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: