Dziś rano jakiś PIS - owiec się żalił, że pozostawienie BORu to było wielkie niedopatrzenie, bo to przecież służba wywodząca się z PRLu

A tymczasem wyciekło kolejne nagrania salutów wojskowych dla Misiewicza

Szkoda, że nikt nie wspomina o hienach z "opozycji", które ruszyły z pielgrzymką do bidoka. Pewnie zaproponują mu wstąpienie do PO lub Nowoczesnej i dadzą jedynkę w okręgu.
Ale Wiesz, że Oni nie poszli do niego sami z Siebie, tylko poprosił ich o to obrońca tego gościa? Zresztą, pani premier już to uznała za hańbę, a PIS bez procesu i wyroku uznał go za winnegoBucholc Krok pisze: ↑czw lut 16, 2017 17:26 pm
Szkoda, że nikt nie wspomina o hienach z "opozycji", które ruszyły z pielgrzymką do bidoka. Pewnie zaproponują mu wstąpienie do PO lub Nowoczesnej i dadzą jedynkę w okręgu.![]()
Jeśli nie czuł się na siłach to nie wiem po co brał tę sprawę. Z tym samych powodów się nią zainteresował co ci dwaj panowie z "opozycji"?
Może tramwaj nie zatrzymuje się koło jej domu.Prawdziwą hańbą jest to, że Ona jechała sobie z obstawą i ponoć na sygnale na kolacyjkę do domu
Jakoś nie przypominam sobie Twojej krytyki Tuska za ciągłe latanie do Gdańska.Natomiast władza po raz kolejny pokazuje swą bezczelność i arogancję. Wielcy przyjaciele ludu bo pińcset plus rzucili, ale już dostosować się do tych samych zasad ruchu drogowego co reszta ludności to nie łaska, bo się sołtysowa w randze premiera spieszy na obiad do domu.
Bucholc, narysuj sobie może tarcze na ścianie i z rozpędu przywal w nią z główki. Już tak Ci zaszła ona dobrą zmianą, że innego ratunku nie ma. Ewentualnie jak Ci z tym dobrze, to się zapisz do TP Info i siej tam sobie swoją propagandę i wmawiaj komu chcesz słowa, które sam wypowiadasz.
A jebnął kogoś samolotem? Naginał przepisy o ruchu lotniczym bo mu się spieszyło? Ludziom odwoływali loty by zrobić mu miejsce na pasie? Jeśli tak, to sorry, przeoczyłem sprawę, nie wypowiedziałem się na ten temat, ale moje zdanie byłoby tu takie same. Niemniej wydaje mi się, że jedyny który koniecznie chciał nagiąć nie tylko przepisy ile zdrowy rozsądek i prawa fizyki by tylko gdzieś dolecieć na czas nazywał się Kaczyński a nie Tusk.Bucholc Krok pisze: ↑czw lut 16, 2017 17:52 pmJakoś nie przypominam sobie Twojej krytyki Tuska za ciągłe latanie do Gdańska.
Lisu, zmiłuj się - o ile nie stosujesz formy grzecznościowej, zwracając się do kogoś w drugiej osobie, albo nie piszesz o Bogu, to w języku polskim zaimki osobowe piszemy z małej literylis23 pisze: ↑czw lut 16, 2017 17:31 pmAle Wiesz, że Oni nie poszli do niego sami z Siebie, tylko poprosił ich o to obrońca tego gościa? Zresztą, pani premier już to uznała za hańbę, a PIS bez procesu i wyroku uznał go za winnegoPrawdziwą hańbą jest to, że Ona jechała sobie z obstawą i ponoć na sygnale na kolacyjkę do domu
![]()