Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Master and Commander... to dobry i niedoceniany soundtrack. Jakiś czas temu słuchałem go przez kilka dni właśnie. Wawrzyniec pozazdrościć czasu na tak obszerne odsłuchy ale no nie jest to czas stracony, tak trzymaj:). Wczoraj słuchałem jeszcze a przynajmniej zacząłem Wywiad z wampirem lecz o dziwo zasnąłem - zmęczenie dało o sobie znać:(
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No wiesz to mniej więcej jakieś ostatnie 2 tygodnie, więc spokojnie dałem radę i ma się rozumieć był to czas mile spędzony z tą muzykąmuaddib_dw pisze:Wawrzyniec pozazdrościć czasu na tak obszerne odsłuchy ale no nie jest to czas stracony, tak trzymaj:)

"Wywiad z wampirem" dobry, ale znam lepsze score'y Goldenthala, które mi się bardziej podobają.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
Myślę, że nie będziesz żałował. Chociaż pewnie nie jest to muzyka dla każdego.
Masz rację, że Beltrami jest niedoceniany,a w niektórych kręgach pewnie nawet nie wypada mówić, że się lubi jego twórczość,
a samo wspomnienie, że się człowiekowi może podobać "Terminatora 3" czy nie daj boże "Joy Ride" powoduje wypadanie plomb u tych o bardziej wyrafinowanych gustach
Masz rację, że Beltrami jest niedoceniany,a w niektórych kręgach pewnie nawet nie wypada mówić, że się lubi jego twórczość,
a samo wspomnienie, że się człowiekowi może podobać "Terminatora 3" czy nie daj boże "Joy Ride" powoduje wypadanie plomb u tych o bardziej wyrafinowanych gustach

- Nominowany do Emmy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co to ma za znaczenie, najważniejsze, że Tobie się podoba.bladerunner20 pisze:Steve Jablonsky- Transformers
Kiedyś jak słuchałem, to myślałem, dno i sto kilo mułu.
Ale ostatnio po długiej przerwie przesłuchałem i nawet mi się ta kompozycja wkręciła![]()
To dobrze czy źle?
Mnie też się ta muzyka podoba i do "dwójki" też bardzo mi się muzyka podoba i to się przede wszystkim liczy, gdyż to Tobie słuchanie muzyki ma sprawiać przyjemność

Nic dodać, nic ująć. Ta suite'a też jest dobra.Don Davis - Matrix Reloaded (dwa utwory : Burly Brawl i Mona Lisa Overdrive) Majstersztyk!

No, ba!John Williams - Star Wars The Phantom Menace (The Ultimate Edition) - potęga.

#WinaHansa #IStandByDaenerys