problemy współczesnej młodzieżyWhiteHussar pisze:Przyjechałem rowerem jakieś 23 km i ani jednego Pokemona
Gry / W co ostatnio graliście?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Gry / W co ostatnio graliście?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Sam podłapujesz temat pokemonów, skoro wstawiasz mem z nimi w innym wątku. 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo nabijam się z problemów współczesnej młodzieży (i innych osób na m
).
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
A z czego się NIE nabijasz ?Koper pisze:Bo nabijam się z problemów współczesnej młodzieży (i innych osób na m).
Z KOD-u. 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Templar
No jak tak popatrzyłem na screeny od innych osób, to rzeczywiście masz rację, ja to nawet siedząc w domu mogę złapać co kilkanaście minut jakiegoś Pokemona i Pokestopy to są u mnie chyba co 50 metrów, w okolicy mam sporo takich miejsc, że jestem w tym samym czasie w zasięgu 2 albo nawet 3 stopówWhiteHussar pisze:Nie rozumie dlaczego więcej Pokemonów jest w miastach. Twórcy zapowiadali, że nie będzie mieć to znaczenia, bo wszędzie będzie ich tyle samo
Przyjechałem rowerem jakieś 23 km i ani jednego Pokemona a w mieście aż 3 ...
Przed chwilą na Wykopie ktoś się pochwalił czymś takim:

Ja póki co to najwięcej miałem 3 Pokemony w tym samym czasie.
A tymczasem w Nowym Jorku, w Central Parku pojawił się Vaporeon, info szybko się rozniosło i po chwili coś takiego tam się działo:
https://vimeo.com/174821377
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
No i właśnie! Jak ktoś mieszka w małym miasteczku, czy na wsi to nie ma szans z tymi z DUŻYCH miast. Goście wbijają po kilka LVL dziennie i nie potrzebują do tego przejść 20 km, bo gdzie by poza dom nie wyszli to znajdą Pokemona czy te PokeStopy. Ja do miasteczka mam około 5 km, gdzie większość drogi = 0 pokemnów.
Jak zabrałem telefon na swoją codzienną trasę rowerową ( tereny słabo zaludnione ) to nie dość, że trzeba mieć telefon ciągle przed oczami, to przez całe 23 km ani jednego pokemona.
Mimo to, gra się przyjemnie i bardzo wciąga
Ten filmik z NY to już mistrzostw!!!
Ale powiedz mi, jak to jest z tymi Gym ami? Pokemon, którego tam zostawię zdobywa po walkach umiejętności czy to tylko kwestia obrony Gymu?
Jak zabrałem telefon na swoją codzienną trasę rowerową ( tereny słabo zaludnione ) to nie dość, że trzeba mieć telefon ciągle przed oczami, to przez całe 23 km ani jednego pokemona.
Mimo to, gra się przyjemnie i bardzo wciąga
Ten filmik z NY to już mistrzostw!!!
Ale powiedz mi, jak to jest z tymi Gym ami? Pokemon, którego tam zostawię zdobywa po walkach umiejętności czy to tylko kwestia obrony Gymu?
-
Templar
Ja jeszcze w gymy się nie bawiłem, póki co nabijam levele. Ale z tego co czytałem, to Pokemony są tylko do obrony, jak ktoś inny wygra to wracają do Ciebie z 1 hp, jak Twój wygra to nic się chyba u niego nie zmienia i czeka na następny pojedynek. A jak jesteś w posiadaniu jakiegoś gymu to za każdego pozostawionego tam Pokemona dostajesz co 24 godziny 10 PokeCoinów i 500 Stardusta.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Hmmm. Zbieranie fajne ( jak znajdę Charizarda to już nic więcej nie potrzebuje ), ale najlepsze w Pokemonach były walki. Mam nadzieję, że jakoś to dodadzą bo po pewnym czasie, zbieranie tych potworków może się znudzić 
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:

Co to się dzieje!!! Zapowiada się na kolejne GTA na dzikim zachodzie
Ciekawe czy to będzie kontynuacja Red Dead Redemption ( najlepszej gry w jaka grałem ) czy cofną się do początków historii dzikiego zachodu ( ten pomysł podoba mi się najbardziej )
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Albo odgrzewany kotlet czyli remaster RDR :p
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Raczej nie. Miesiąc temu wyszedł port na XOne. Jaki byłby w tym sens ?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
No i już wszystko wiadomo !

Tylko na PS4 i XOne

Tylko na PS4 i XOne
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Jaram się (widzę że master race musi znów obejść się ze smakiem :p).
-
Templar

Ale mogliby też wydać jakiegoś remastera RDR na obecne konsole, albo niech chociaż wrzucą zwykły port na PS4, tak ja to zrobili na X1 parę miesięcy temu i niech tylko dodadzą nowe trofea, bo bym z chęcią sobie na nowo pozdobywał w oczekiwaniu na kolejną część