Pam Pam Pam Paam! Pam Pam Pam Paaam!

P.S. Niestety ten filmik nie jest bez błędów. Brakuje w nim momentów, kiedy Rey potrafi rozmawiać i rozumie język wookie, jak i droidów.

Wiem, że to żart z twojej strony Wawrzek,ale czasami trzeba racjonalniej wybierać sobie obiekt drwin. Zimmera nigdy nie będzie stać by "wysmażyć" temat tej klasy !!! Nie bez kozery napisałem wysmażyć w cudzysłowie.Wawrzyniec pisze:Marka Łacha, to i tak już nie widziałem od miesięcy, więc raczej nie zareaguje. A może po prostu sam doszedł do wniosku, że jak wielu dał się nabrać na siłę nostalgii. Ja tylko mogę powtórzyć to co powtarzam wiele razy, nie ma nic złego w przyznaniu się do błędy. Gorzej tkwić w błędzie.
Pam Pam Pam Paam! Pam Pam Pam Paaam!![]()
P.S. Niestety ten filmik nie jest bez błędów. Brakuje w nim momentów, kiedy Rey potrafi rozmawiać i rozumie język wookie, jak i droidów.![]()
Takiej co temat z Johnem Ceną? To fakt, takiego poziomu Zimmer nigdy nie osiągnie. :)muaddib_dw pisze:Wiem, że to żart z twojej strony Wawrzek,ale czasami trzeba racjonalniej wybierać sobie obiekt drwin. Zimmera nigdy nie będzie stać by "wysmażyć" temat tej klasy !!!
Sorry, ale skoro Rey jest "jedną z najgorszej rozpisanych postaci w historii kinematografii" to jakimi postaciami są Padme i Anakin?Wawrzyniec pisze:O rety, że też muszę się tłumaczyć: Ja nie hejcę, ani nie nabijam się z Johna Williamsa, tylko hejcę film TFA, z jedną z najgorszej rozpisanych postaci w historii kinematografii. Naprawdę nie lubię tego filmu i to z tak wielu powodów i codziennie ubolewam, że John Williams był i dalej jest w to zaangażowany.
Normalnie nabijali ją na pal.lis23 pisze: Rey też została porwana przez Rena, torturowana
Luke też dopiero w drugiej części stracił dłoń, w pierwszej nic mu się nie stało i też był takim bohaterem bez skazy.Kaonashi pisze: Normalnie nabijali ją na pal.
Koper pisze:Padme była nijaka, ale nie była Mary Sue. Anakin już od drugiej części przejawiał cechy charakteru sugerujące ciągoty ku ciemnej stronie. I też nie był Mary Sue.
Dokładnie! przy małym Anakinie to Rey wysiada - zresztą, Luke też.Wojtek pisze:
No totalnie, pomijając fakt, że w wieku 7 lat zbudował 3PO, dwa lata później ścigacz i wygrał śmiertelnie niebezpieczny wyścig, ma więcej midichlorianów, niż jakakolwiek żywa istota, jest kosmicznym Jezusem zrodzonym z Dziewicy Shmii i nie mając 10 lata rozwala super duper stację kontroli droidów, dzięki czemu Gunganie wygrywają bitwę o Naboo