Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#3106 Post autor: Wawrzyniec » wt wrz 27, 2016 17:33 pm

Armia Macierewicza:

http://www.rp.pl/article/20160926/KRAJ/309269895#ap-1

Ha, ha, ha ach ten Macierewicz

Obrazek

ha ha ha... Zaraz, zaraz przecież to nie jest zabawne :? To jest raczej niepokojące. :? :shock:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3107 Post autor: Koper » wt wrz 27, 2016 19:04 pm

Prawie jak Jesse Ventura w Predatorze :mrgreen:

"Dobra zmiana", odcinek 76983:

http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/rzesz ... ,10670186/
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#3108 Post autor: Bucholc Krok » wt wrz 27, 2016 20:32 pm

Wawrzyniec pisze: Obrazek
Chyba muszę odpocząć, bo wydało mi się w pierwszej chwili, że za Macierewiczem po lewej stoi Michnik, a za dwoma dżentelmenami z przodu po lewej Niesiołowski. Od biedy jeden z tych dżentelmenów mógłby być Dymszą, a drugi Obamą. Dobranoc.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3109 Post autor: Koper » wt wrz 27, 2016 21:38 pm

Z takimi zwidami to już nie odpoczynek potrzebny, ale leczenie. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3110 Post autor: Kaonashi » wt wrz 27, 2016 22:57 pm

Wawrzyniec pisze: Obrazek

ha ha ha... Zaraz, zaraz przecież to nie jest zabawne :? To jest raczej niepokojące. :? :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=RehE1OlqpQ0

I nawet Ruscy się zgadzają. :P
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#3111 Post autor: Wawrzyniec » śr wrz 28, 2016 21:26 pm

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#3112 Post autor: Wawrzyniec » ndz paź 02, 2016 00:49 am

Było 101 Dalmatyńczyków, a w Polsce mamy 101 Misiewiczów i to wszyscy od Macierewicza:

https://oko.press/osmiornica-macierewic ... ojeniowej/
W kategorii ogólnej w przedbiegach zwycięża natomiast Przemysław Bednarczyk (rocznik ’86). Ten 30-latek zasiada w trzech radach nadzorczych oraz ośmiu zarządach spółek realizujących projekty deweloperskie, w które inwestuje należący do Polskiej Grupy Zbrojeniowej fundusz inwestycyjny MS TFI.
Tak teraz to wszystko czytając, to chyba jednak powinienem najmocniej przeprosić Wojtka. On tak mocno bronił Macierewicza, a ja mu pociskałem. A wygląda na to, że był w tym wszystkim pewien plan i może niedługo on zostanie prezesem jakieś państwowej spółki i na następny FMF przyjedzie służbowym samochodem, a ja dalej będę się tłukł PolskimBusem. :P
Tylko aby sam się nie wkopał z tym licencjatem, co to niedawno obronił. Tym samym ma już wyższe wykształcenie od Bartłomieja Misiewicza i nie wiem, czy osoby wykształcone są mile widziane na tych stanowiskach ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3113 Post autor: Koper » ndz paź 02, 2016 10:50 am

Wawrzyniec pisze:A wygląda na to, że był w tym wszystkim pewien plan i może niedługo on zostanie prezesem jakieś państwowej spółki i na następny FMF przyjedzie służbowym samochodem, a ja dalej będę się tłukł PolskimBusem. :P
Przyleci F-16 :P

Tymczasem:
http://bip.kuratorium.waw.pl/bip/zarzad ... 016-r.html
Budujemy drugą Koreę (Północną oczywiście), etap 1. Ostatni pewnie będzie wyglądał tak: https://youtu.be/NwoZjGAomIY?t=1067

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#3114 Post autor: Wojteł » pn paź 03, 2016 15:53 pm

Wawrzyniec pisze:Było 101 Dalmatyńczyków, a w Polsce mamy 101 Misiewiczów i to wszyscy od Macierewicza:

https://oko.press/osmiornica-macierewic ... ojeniowej/
W kategorii ogólnej w przedbiegach zwycięża natomiast Przemysław Bednarczyk (rocznik ’86). Ten 30-latek zasiada w trzech radach nadzorczych oraz ośmiu zarządach spółek realizujących projekty deweloperskie, w które inwestuje należący do Polskiej Grupy Zbrojeniowej fundusz inwestycyjny MS TFI.
Tak teraz to wszystko czytając, to chyba jednak powinienem najmocniej przeprosić Wojtka. On tak mocno bronił Macierewicza, a ja mu pociskałem. A wygląda na to, że był w tym wszystkim pewien plan i może niedługo on zostanie prezesem jakieś państwowej spółki i na następny FMF przyjedzie służbowym samochodem, a ja dalej będę się tłukł PolskimBusem. :P
Tylko aby sam się nie wkopał z tym licencjatem, co to niedawno obronił. Tym samym ma już wyższe wykształcenie od Bartłomieja Misiewicza i nie wiem, czy osoby wykształcone są mile widziane na tych stanowiskach ;)
Podziwiam Waszą wytrwałość
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3115 Post autor: Koper » pn paź 03, 2016 16:18 pm

Wojtek pisze:Podziwiam Waszą wytrwałość
Ja nie wiem skąd taki respekt przed Wawrzyńcem, ale powinno być chyba podziwiam Waszą Wielmożność, albo podziwiam Waszą Wielebność, a nie podziwiam Waszą Wytrwałość...

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3116 Post autor: Koper » pn paź 03, 2016 16:31 pm

Z cyklu "Miszczowie propagandy, vol. 1"

http://telewizjarepublika.pl/nazistowsk ... 38740.html

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#3117 Post autor: Wojteł » pn paź 03, 2016 16:58 pm

Koper pisze:
Wojtek pisze:Podziwiam Waszą wytrwałość
Ja nie wiem skąd taki respekt przed Wawrzyńcem, ale powinno być chyba podziwiam Waszą Wielmożność, albo podziwiam Waszą Wielebność, a nie podziwiam Waszą Wytrwałość...

xD
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#3118 Post autor: Bucholc Krok » pn paź 03, 2016 17:00 pm

Koper pisze:Z cyklu "Miszczowie propagandy, vol. 1"

Ale w czym problem? Piszą kłamstwa?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3119 Post autor: Koper » pn paź 03, 2016 17:24 pm

Bucholc Krok pisze:
Koper pisze:Z cyklu "Miszczowie propagandy, vol. 1"

Ale w czym problem? Piszą kłamstwa?
Oj, Bucholc, Bucholc. Propaganda nie musi polegać na wciskaniu nieprawdy, ale także rzucanie z d..y wziętych nagłówków sugerujących wyciągających jedną rzecz z całej treści, skupianiu się na pewnych faktach, przemilczaniu innych, wyciąganiu rzeczy sprzed 75 lat i wiązanie jej ze współczesnością itd. itp. Na dodatek co do tej prawdy to też tak mam wątpliwości:
Polskich obywateli do posiadania dzieci zniechęcać miały koszty oraz propagowanie konsumpcjonistycznego sposobu życia
Ten konsumpcjonizm w czasach wojny to tak z deka dziwnie brzmi, no ale niech będzie że jak ktoś się skupia żeby móc cokolwiek do garnka włożyć, to jest konsumpcjonistyczny sposób życia. :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#3120 Post autor: Bucholc Krok » pn paź 03, 2016 17:40 pm

Koper pisze:Oj, Bucholc, Bucholc. Propaganda nie musi polegać na wciskaniu nieprawdy, ale także rzucanie z d..y wziętych nagłówków sugerujących wyciągających jedną rzecz z całej treści, skupianiu się na pewnych faktach, przemilczaniu innych, wyciąganiu rzeczy sprzed 75 lat i wiązanie jej ze współczesnością itd. itp.
Czyli lepiej w ogóle nie czytać tekstów historycznych. No chyba, że pisze je jakiś uznany autorytet. :D
Na dodatek co do tej prawdy to też tak mam wątpliwości:
Polskich obywateli do posiadania dzieci zniechęcać miały koszty oraz propagowanie konsumpcjonistycznego sposobu życia
Ten konsumpcjonizm w czasach wojny to tak z deka dziwnie brzmi, no ale niech będzie że jak ktoś się skupia żeby móc cokolwiek do garnka włożyć, to jest konsumpcjonistyczny sposób życia. :P
No ale co z tymi cytatami? Też są fałszywe? Jakie są prawdziwe? Co zostało zatajone w celu popełnienia manipulacji i zrobienia mnie, naiwnego, w bambuko? Właściwie powinienem zapytać speca od prawdy i słuszności, Tomka Lisa. :P
Tekst jest antyaborcyjny i rozumiem, że przeszkadza Ci to, iż został opublikowany akurat dzisiaj, kiedy niektóre panie postanowiły sobie pospacerować? Mówiąc krótko, kto jest dzisiaj za aborcją stoi po stronie Hitlera. :mrgreen:

ODPOWIEDZ