HANS ZIMMER - INFERNO (2016)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - INFERNO (2016)
W sumie wychodzi na to, że od Interstellara Hansu nic tylko kładzie kolejne projekty. Ciekawe jak będzie z Inferno, bo można nawijać o wydumanych koncepcjach, ale rzeczywistość zweryfikuje te eksperymenty.

podali czas filmu - on trwa tylko.. 90 minut. wtf
tyle to trwają filmy direct-to-dvd.

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Pewnie nakręcili materiału na 2,5h a okazało się że połowa do dupy, więc skleili z tego taki telewizyjny filmik. Swoją drogą szykuje się gruba porażka 

nie no bez przesady, to że zwiastun słaby niczego nie czyni.. z reguły zwiastuny są super i pokazują wszystko co najlepsze z całego filmu
jednak franczyza jest mega popularna i ten autor ksiązkowy więc sądzę że zarobią.

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To samo mówili o tegorocznym Allegiant i co? Nawet się film nie zwrócił 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ten film na nic lepszego nie wygląda.Adam pisze:podali czas filmu - on trwa tylko.. 90 minut. wtftyle to trwają filmy direct-to-dvd.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przygotowuje się do Dunkierki, plus mial intensywną trasę koncertową. A z Inferno może coś wyjdzie z tym elektronicznym eksperymentem, czy też bardziej "historii syntezatora" .i ciekawie czy będzie inspiracja Goblinami? Wypadałoby by.Ghostek pisze:W sumie wychodzi na to, że od Interstellara Hansu nic tylko kładzie kolejne projekty. Ciekawe jak będzie z Inferno, bo można nawijać o wydumanych koncepcjach, ale rzeczywistość zweryfikuje te eksperymenty.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
też bym nie przesadzał. na szczęscie czasy epic faili POTC4 się skończyły bezpowrotnie (mam nadzieje). ostatnie lata pokazują że Hansik ograniczył pierdoły, do tego ambitna trasa i oddawanie projektów pomagierom. wyszumiał się, przystopował, mniej filmów i dobrze. Dunkierka ma duże szanse znów na score roku lub ewentualnie powalczy o to ze star warsami. dla mnie może w ogóle pisac tylko dla Nolana raz na 3 lata, bo wiem, że dostanę dobry produkt. minimum dobry.
i co nas obchodzi film Inferno?
Muzyka ma się liczyć!
i co nas obchodzi film Inferno?

#FUCKVINYL
Sorki, że tak zacznę, ale rzadko jak czytam Twoje komentarze się zgadzam,Wawrzyniec pisze:Przygotowuje się do Dunkierki, plus mial intensywną trasę koncertową. A z Inferno może coś wyjdzie z tym elektronicznym eksperymentem, czy też bardziej "historii syntezatora" .i ciekawie czy będzie inspiracja Goblinami? Wypadałoby by.Ghostek pisze:W sumie wychodzi na to, że od Interstellara Hansu nic tylko kładzie kolejne projekty. Ciekawe jak będzie z Inferno, bo można nawijać o wydumanych koncepcjach, ale rzeczywistość zweryfikuje te eksperymenty.
lecz z tym wyjątkowo w 100%!
ciekawe info z koncertu:
"I was at the Manchester Live concert, and HZ did say that this was definitely the last one him and his team would work on. I wonder if it was a bad experience..."
czyżby taka kupa jak trailer sugeruje?

"I was at the Manchester Live concert, and HZ did say that this was definitely the last one him and his team would work on. I wonder if it was a bad experience..."
czyżby taka kupa jak trailer sugeruje?

#FUCKVINYL
Kto podał - producenci? Dystrybutor? Wytwórnia? Na IMDB stoi, że "Inferno" trwa 121 minut, czyli całkiem przyzwoicie, optymalnie rzekłbymAdam pisze:podali czas filmu - on trwa tylko.. 90 minut. wtftyle to trwają filmy direct-to-dvd.

patrze teraz że teraz zostało to zmienione, ale wcześniej było na kilku portalach 90, gdy to tu wpisywałem.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem czy w ogóle są inne książki Browna nadające się na adaptacje, aby o kolejnych częściach myśleć.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jest jeszcze niezekranizowany i wcześniejszy od "Inferno", "Zaginiony Symbol".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John