Co ostatnio kupiliście?
Re: Co ostatnio kupiliście?
po to że mam 2 scory na LP a wiele LP z inną muzą lezy w piwnicy z lat dziecięcych 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Oby tylko nie skończyło się tak jak u hp-gofa. Życzę powodzenia.
A co masz z filmówki?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Michael Giacchino - "Star Trek Beyond"
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Michael Giacchino - "Monte Carlo"
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdzie zdjęcia, panowie? Nie ma foty, nie ma towaru. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
A jeszcze zapomniałem wrzucić moje archiwalne zakupy
Na Kilara miałem ochotę od marca, od 90. urodzin Wajdy, ale nówki są praktycznie nieosiągalne, na gigancie 4 miesiące czekałem, żeby mi dali odpowiedź: "niedasię"
Więc zamówiłem sobie używkę z allegro, ale stan idealny. "Quo Vadis" - zafoliowana nówka, też z allegro - napaliłem się na suitę Kaczmarka na Transatlantyku, którą w ostatniej chwili wycięli, ale chociaż płyta mi została
Muzyka to chyba jeden z najlepszych elementów tego filmu. "Steve Jobs" bez autografu Daniela, bo płytka przyszła o 1 dzień za późno 

To chyba jedyny dobry element tego filmu... Kaczmarek z kreatywnych czasów gdy nie był jeszcze wybitnym zdobywcą Oscara.hp_gof pisze:Muzyka to chyba jeden z najlepszych elementów tego filmu.

Pamiętam jak będąc nastolatkiem byłem z rodzicami na Quo Vadis w kinie, a potem oglądałem to miliony razy na VHSie i zachwycałem się utworem towarzyszącym czołówce z Koloseum <3
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Nie tylko ty tak miałeś, tyle że nie byłem na Quo Vadis w kinie, lecz oglądałem w telewizji. Potrafi się ten temat wwiercić w głowę i siedzieć tam w środku.
Wersja serialowa jest fatalna. Posklejali ją chyba z gorszych wersji ujęć... Ale muzyka wiadomo, perełka 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A wersja kinowa jest niby lepsza? Prawie takie samo dno, jak "Wiedźmin", a może i gorzej, bo film konkurował wtedy z "Gladiatorem" Scotta i wyszedł nam kinowy teatr telewizji, choć wszyscy chwalili sceny z lwamihp_gof pisze:Wersja serialowa jest fatalna. Posklejali ją chyba z gorszych wersji ujęć... Ale muzyka wiadomo, perełka

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Z "Quo Vadis" to ja akurat najbardziej lubię Rubika. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Zgodnie z zapowiedzią wzbogaciłem swoją kolekcję o pierwszego Newmana, którego scorów zazwyczaj nie znoszę
Ale ten bardzo lubię 
Natomiast z pewnością nie znoszę amerykańskich wydań, które są zabezpieczane naklejką na grzbiecie, i generalnie nie cierpię czyścić kleju po wszelkich naklejkach, którymi oblepione są opakowania, bo niekiedy zostaje on na plastiku - to samo miałem z Gejszą...

Natomiast z pewnością nie znoszę amerykańskich wydań, które są zabezpieczane naklejką na grzbiecie, i generalnie nie cierpię czyścić kleju po wszelkich naklejkach, którymi oblepione są opakowania, bo niekiedy zostaje on na plastiku - to samo miałem z Gejszą...

a ja nienawidze wydań z usa, które jeszcze 2 lata temu były regularnie obklejane reklamą FBI szepcącą połowe tylniej okładki i to zawsze. na szczęscie ta durna praktyka została ukrócona.
dlatego wersji usa tej płyty bym nie kupił, wole wersję EU którą mam
dlatego wersji usa tej płyty bym nie kupił, wole wersję EU którą mam

#FUCKVINYL