Hans Zimmer
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Hans nie lubi piwa. Nie pamiętam, czy to było gdzieś przy mnie, czy w jakimś wywiadzie, ale powiedział, że ma taką wadę genetyczną, że jest Niemcem, który nie znosi piwa. A może to było na FMF-ie wtedy?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O czyli jeszcze kolejny powód dla mnie, aby kochać Hansa Zimmera
Ciekawe jak z jedzeniem, ale chyba Bratwurstem nie pogardzi? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tema Wonder Woman, też za sprawą trailera robi się coraz bardziej kultowy. Oby przyszli kompozytorzy zrobili z niego dobry użytek:
https://www.youtube.com/watch?v=g1aEBhDh9FY
https://www.youtube.com/watch?v=g1aEBhDh9FY
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzisiaj są urodziny Christophera Nolana, a więc z tej okazji słucham dzisiaj tylko utworów Hansa Zimmera i Davida Julyana
Przy okazji znalazłem taki ładny filmik, który od razu zapodałem na mojego walla na FB (można lajkować
):
https://www.youtube.com/watch?v=Q2vz54Ov6UQ
Ładny, przy czym nie od dziś wiemy, że każdy film, filmik, wszystko zyskuje, kiedy podłoży się "Time".

Przy okazji znalazłem taki ładny filmik, który od razu zapodałem na mojego walla na FB (można lajkować

https://www.youtube.com/watch?v=Q2vz54Ov6UQ
Ładny, przy czym nie od dziś wiemy, że każdy film, filmik, wszystko zyskuje, kiedy podłoży się "Time".

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ponoć jest już teaser "Dunkirk". Na razie nagranie komórką, a więc się nie wypowiadam, gdyż nie oglądam. Tym samym nie wiem jak z muzyką w nim itd. Ale Ci co piszą twierdzę, że teaser wygląda niesamowicie i Christopher Nolan znowu błysnął geniuszem. Hans Zimmer na pewno skomponuje piękny score, który potem pewnie tradycyjnie i tak zostanie okradziony z Oscarów.
Kabaret Limo w swoich zwiastunach też błyszczał geniuszem.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak to znowu? A pierwszy raz to kiedy był?Wawrzyniec pisze:Christopher Nolan znowu błysnął geniuszem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wawrzek, w tym teaserze nie ma nic oprócz kilku ujęć żołnierzy
Nic tam genialnego nie zauważyłem 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pierwszy, to albo "Following", ale aby było dla szerszej publiki, to pierwszy raz to "Memento" to jasne. 

Potwierdzam, nic tam nie ma. Wiadomo, to tylko teaser, niemniej to zupełnie anonimowa zapowiedź.hp_gof pisze:Wawrzek, w tym teaserze nie ma nic oprócz kilku ujęć żołnierzyNic tam genialnego nie zauważyłem
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mówcie co chcecie. Wawrzek wie swoje. Choćby Nolan nagrał smartfonem jak robi kupę to i tak dotyk geniuszu, no bo Nolan. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Aha, czyli znowu będzie pretensjonalna nuda.Wawrzyniec pisze:Christopher Nolan znowu błysnął geniuszem

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Ja tam się cieszę że Nolan wrócił na ziemię z normalną historią (co prawda spodobał mi się Interstellar ale kosmos i łormhole to nie mój klimat) no i że zobaczymy w miarę nieznanych aktorów. Szczególnie raduje mnie to że nie ma Anne Hathaway z jej wielkimi gałami i zębami jak u konia.
"Te diabelskie autobusy nigdy nie zjawiają się wtedy, kiedy potrzeba, chyba że jadą w przeciwnym kierunku." - Raymond Chandler
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja widzę bardzo ładne surowe zdjęcia i przede wszystkim umiejętność w 30 sekund zaintrygowania widza filmem:hp_gof pisze:Wawrzek, w tym teaserze nie ma nic oprócz kilku ujęć żołnierzyNic tam genialnego nie zauważyłem
https://www.youtube.com/watch?v=K6BEcoM0zik
- Wojteł
- John Williams
Ciebie można zaintrygować filmem w 1 sekundę, wystarczy obok siebie umieści słowa "film" i "Nolan" 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara