Nie mów, że robiłeś preordera?Adam pisze:Prajs, give my money back !!!

Nie mów, że robiłeś preordera?Adam pisze:Prajs, give my money back !!!
W sam raz miejsce na Ben HuraAdam pisze:Mam voucher wiec wrzuciłem tez GoT 6 i The Walk, teraz muszę cos innego dobrać. Szkoda.
Zawsze możesz sobie zmienić stopkę na "Stiwen Prajs, ale szajs".qnebra pisze:Zastanawiałem się czy nie zmienić stopki, bo teraz trochę fejlowo wygląda, szczególnie w tym temacie
Na szczęście jest troszkę lepiej w przypadku SS, choć walka jest wyrównana. Hansa ratuje pierwszy utwór i motyw Wonder Woman, a Stevena kilka utworów z drugiej połowy. Jakby tak połączyć najgorsze fragmenty z obydwu tych scorów to wyszłoby dotknięcie piekielnego absolutu, rzecz tak zła jak tylko się da.Funky pisze:Czy mamy do czynienia z czymś tak samo słabym jak BvS czy jest troszkę lepiej? (bo chyba gorszego soundtracku nie da się stworzyć)
czyli co? Price się skończył?Adam pisze:parę traków jest ok, ale całośc wg mnie przytłacza sieczka i łupanina.
The Hunt jest zbyt dobre by o tym mówić, a tu niestety. Masz ci los i tyle, oraz kolejny raz potwierdziło się że nie warto czekać na cokolwiek.Koper pisze:czyli co? Price się skończył?Adam pisze:parę traków jest ok, ale całośc wg mnie przytłacza sieczka i łupanina.