Do Usunięcia przez nowego moderatora.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Póki co (póki co!
) tak bardzo kasy nie potrzebuje, żeby chętnie słuchane płyty sprzedawać, mogę natomiast chętnie opchnąć "Wojnę światów" Williamsa albo "Ring" Zimmera albo "We All Love Morricone" albo "X-Files". 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eee... Wolę Ewelinę.Wawrzyniec pisze:Możemy porozmawiać na osobności?Koper pisze:mogę natomiast chętnie opchnąć "Wojnę światów" Williamsa albo "Ring" Zimmera albo "X-Files".
A tak na poważnie: spoko, napisz priva.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
OK, to moje HGW-y:bladerunner20 pisze:nikt nie posiada żadnego ?oprócz Kopra
Deceiver (Liar)
The Replacement Killers
Spy Game
Sinbad: Legend Of The Seven Seas
Veronica Guerin
Shrek 2
Kingdom of Heaven
The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe
Shrek The Third
The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian
i z Powellem:
Antz
Chicken Run
Shrek
-
bladerunner
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Althazan pisze:No w kodzie kreskowym jest dziura.
Ja Ciebie rozumiem. Ale czy to w porządku, że jest dziura? Niezależnie od tego, dlaczego ją zrobiono.
A ja tylko 1. Dawno temu. Nawet w tanich płytach z Lali po 2$ nie miałem dziur..Sporo takich egzemplarzy widziałem.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
Warto posłuchaćbladerunner20 pisze:hmm.. nie słyszałemw końcu Bloodplusy Manciny mam i lubię...
Lepsze jest od Medal of Honor Frontline? To mam i uważam, że jest bardzo dobre, choć za Giacchino nie przepadam...Dla mnie COD Zimmera i Giacchino się chowają do Metalu.
Promosy zawsze mają dziurę (albo inne oznaczenie). Po prostu taka prewencja, żeby jakiś sprytny amerykaniec nie wpadł na pomysł sprzedaży jako pełnoprawny produkt (a dostał np. za darmochę)...Bucholc Krok pisze:Althazan pisze:No w kodzie kreskowym jest dziura.
Ja Ciebie rozumiem. Ale czy to w porządku, że jest dziura? Niezależnie od tego, dlaczego ją zrobiono.
Mnie się to nie podoba, bo nie lubię poniszczonych okładek, ale to ode mnie nie zależy...
-
bladerunner
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja posiadam " The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe " i to w dwóch wersjach: zwyczajna i kolekcjonerska z książeczką i z dodatkową płytą
a głos swój oddałem na " Królestwo Niebieskie "
Po " Królestwie " i " Narnii " miałem wielkie oczekiwania wobec tego kompozytora,niestety,skończyło się jak zwykle
a głos swój oddałem na " Królestwo Niebieskie "
Po " Królestwie " i " Narnii " miałem wielkie oczekiwania wobec tego kompozytora,niestety,skończyło się jak zwykle