Dobra, tylko w takim razie na podstawie czego mam niby tę listę wystawić? Gdyż tak to mogę np. napisać, że ktoś jest "niedoceniony", dlatego, że na forum został zjechany niesprawiedliwie i w tym już mogę się doszukać "niedocenienia"? Czy też patrzeć po nagrodach? Filmografii? To jest wszystko zbyt mętne.dziekan pisze:Dlatego bądźmy do cholery subiektywni bo nie będzie o czym gadac
Przeceniani i Ci najbardziej niedoceniani kompozytorzy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, jest to przecież najbardziej prowokacyjny temat jaki mógłby być. Sam o tym pisałem, że normalnie Blade'u z tym tematem to otworzył puszkę Pandory.Wątek, w którym łatwo o prowokację Wink
Przecież to nie trzeba być jasnowidzem, aby przewidzieć kogo wytypuje Adam na najbardziej "przecenionego" kompozytora, jak tylko nas zaszczyci swoja obecnością
Żebyś wiedziałTo chyba jedyne forum, gdzie trzeba się wstydzić za słuchanie jakiś konkretnych kompozytorów i konkretnych score-ów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Sam nie wiem, czy bezpieczniej rzucić tylko nazwiskami i nie podejmować dyskusji, czy razem z nazwiskami podać argumenty. W pierwszy przypadku można oberwać za brak merytoryki, w drugim - można doprowadzić do wielostronicowej kłótniWawrzyniec pisze: E tam, jest to przecież najbardziej prowokacyjny temat jaki mógłby być. Sam o tym pisałem, że normalnie Blade'u z tym tematem to otworzył puszkę Pandory.![]()
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dawaj Marek! Ostro!Marek Łach pisze:Sam nie wiem, czy bezpieczniej rzucić tylko nazwiskami i nie podejmować dyskusji, czy razem z nazwiskami podać argumenty. W pierwszy przypadku można oberwać za brak merytoryki, w drugim - można doprowadzić do wielostronicowej kłótni
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Przeczytaj raz jeszcze co blade napisał w pierwszym poście na Elfmana i leciszKoper pisze:Dawaj Marek! Ostro!Marek Łach pisze:Sam nie wiem, czy bezpieczniej rzucić tylko nazwiskami i nie podejmować dyskusji, czy razem z nazwiskami podać argumenty. W pierwszy przypadku można oberwać za brak merytoryki, w drugim - można doprowadzić do wielostronicowej kłótni
-
bladerunner