Gdzie i jak kupować?
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: Gdzie i jak kupować?
Skorzystałem... Trzy rzeczy - nadchodzący blu-ray Hornera i dwie płyty z LaLa Land ("Fat Man & Little Boy" Morricone i "Walk in the Clouds" Jarre'a) ze zniżką, razem z wysyłką za 47.75 dolców. Chyba nieźleGhostek pisze:Nie dość, że na ImportCDs tanizna, to jeszcze chopaki jadą z promocją i od każdego zamówienia -10%. Do 17 czerwca.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
UK opuszcza UE, no to teraz czekają Nas podwyżki cen płyt, zwłaszcza z USA, bo dolar powinien iść w górę, a funt i euro w dół ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Funt tylko do dolara się osłabia. Dla nas i tak trio USD, GBP, EUR będzie drogie

- lis23
No tak, złotówka traci, więc dla nas może być tylko drożej.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
5,7zł za funta to dużo. Pamiętam czasy, kiedy i 4zł nie kosztował. Tak czy siak byłem dzisiaj zasilić rachunek (trzeba trzymać rękę na pulsie
) i spora ruchawka była w lokalu.
Dobrze, że mają dwa wpłatomaty, bo jeden był już zapchany, choć sprawdzałem rano status i niby oba były czynne.
Co do cen płyt, to jeśli wzrosną to nie wiem, kto bardziej na tym straci. Wydaje mi się, że jednak sprzedawca. Ciekawe też czy w UK nie będzie przypadkiem podwyżek.

Co do cen płyt, to jeśli wzrosną to nie wiem, kto bardziej na tym straci. Wydaje mi się, że jednak sprzedawca. Ciekawe też czy w UK nie będzie przypadkiem podwyżek.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Jesienią jeszcze dolar może spaść na łeb na szyję
Cały świat idzie niestety w podobnym kierunku.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Z rozrzewnieniem wspominam czasy, gdy za dolca płaciło się 2zł eh...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
Podobnie jak za kg cukruBucholc Krok pisze:Z rozrzewnieniem wspominam czasy, gdy za dolca płaciło się 2zł eh...

A tymczasem Adam optymista, jak zawsze

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

a czemu mam nie być optymistą? straszą i straszą, a ja dalej kupuje niektóre nowości za 60 zł łącznie z wysyłką do PL, czyli tyle co w kraju, lub taniej, bo 90% tych płyt w PL nie ma.. więc?
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W sumie słuszne podejście. Zobaczę jak mi rozliczą transakcję w funtach. Zamówienie w dolarach z 22 VI rozliczyli mi po referendum i różnica w porównaniu z kwotą zablokowaną to niecałe 2zł. A już żałowałem, że nie płaciłem PP-alem. 

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Ciekawa sprawa z tym ImportCD's. Przysłali mi trzy zamówione płyty (Fat Man & Little Boy, Walk in the Clouds i blu-ray Hollywood In Vienna: The World Of James Horner), każdą w osobnej paczce. Zamówienie wynosiło, z wysyłką, $47.75. Ściągnęli mi z konta 47,91 zł i 76,80, czyli, zaokrąglając, 125 zł. To mniej więcej 30 dolarów... Zapomnieli czy wszystko w swoim czasie? 

napisałeś 3 paczki, ściągnęli 2x... i pewnie jeszcze raz to zriobią. Zerknij na ceny poszczególnych pozycji i porównajPawel P. pisze:Ciekawa sprawa z tym ImportCD's. Przysłali mi trzy zamówione płyty (Fat Man & Little Boy, Walk in the Clouds i blu-ray Hollywood In Vienna: The World Of James Horner), każdą w osobnej paczce. Zamówienie wynosiło, z wysyłką, $47.75. Ściągnęli mi z konta 47,91 zł i 76,80, czyli, zaokrąglając, 125 zł. To mniej więcej 30 dolarów... Zapomnieli czy wszystko w swoim czasie?