Koper pisze:Zapewnisz wikt i opierunek to przyjadę.

Nie, tego nie mogę zagwarantować, ale mogę pokazać najlepsze i najciekawsze miejsca w mieście, plus zagwarantować miłe towarzystwo.
Koper pisze:Tomek pisze:Nie hardkoruj, nie wiem kto chciałby i w ogóle myślał, żeby "Smoleńsk" z muzyką na żywo wystawiać
Serio, mam wymienić nazwiska?

Jakby co mnie na szybko przyszły jakieś 134 nazwiska.
Koper pisze:A tak na serio, czy Smoleńsk, czy Ojciec Mateusz, czy Komisarz Alex... po prostu patrząc na to co czasem wymyślają na FMF bałbym się, że zamiast tego co najlepsze, wezmą to co aktualnie najpopularniejsze wśród gawiedzi.
O zapomniałem, że Lorenc ma jeszcze Alexa, a więc w sumie dwa projekty dla dawnej "reżimowej" telewizji. Co za dyskryminacja.
Koper pisze:A Single Mana i Penny Dreadful zna każdy? Chyba każdy hardkorowy fan filmówki, bo taki przeciętny widz festiwalu, który z filmówki kojarzy kilka znanych tematów i nazwisk to jednak prędzej zna Bandytę niż Single Mana.
O zdziwiłbyś ile osób za granicą zna te oba pracy i właściwie są to jedyne prace z jakimi kojarzony jest Abel. Plus Penny Dreadful ma bardzo specyficzną i oddaną fan-grupę. I podobnie jak przy Desplacie, oznaczałoby to zwiększoną liczbę żeńskiej publiczności.
"Bandyta" to wiadomo, ale nie wiem, jak wypada znajomość tej muzyki poza Polską. I nie, nie chcę po raz kolejny słyszeć co się kiedyś wydarzyło w Bonn.