A więcej takich utworów?
Zbyt dostępne to to raczej nie jestSzczypior pisze:Obadaj sobie tą płytkę:
http://www.amazon.com/Swing-John-Williams/dp/B0000040WZ
Polecam.
A przypadkiem nie dostałeś ode mnie na mp3 lub wave Glenna Millera i Duke'a Ellingtona?lis23 pisze:Tego akurat nie znałem, z tego filmu znam tylko główny motyw, marsz
A więcej takich utworów?
Z pewnościa wchodzą a nawet czasem słuchają, tylko nie każdy do tego się "przyznaje"lis23 pisze:Mało kto wchodzi do jazzu, to wkleję i tutaj
Jestem nowy, wiec trochę zajmie mi wyśledzenie wszystkich wątków (przeczytanie) na forum....więc wybaczcie, jak okaże się, że już coś powielam:)lis23 pisze:Co do Goodmana to w MM na wyprzedaży jest taka 10 - cio płytowa kolekcja jego albumów za ok. 60 zł + 10 płyt Reya Charlesa za ponad 70 zł.
Sting i jego piosenki "filmowe" to materiał na osobny artykuł:)lis23 pisze:"Leaving Las Vegas" Jest ciekawe, min. ze względu na piosenki Stinga, ale za dużo tu dialogów
Bardzo lubię Jego wersję "My One and Only Love" i choćby dla niej kupiłbym ten soundtrack. Jest, co prawda coś takiego, jak: "My Funny Valentime - Sting at the Movie", ale nie dostępne w naszym kraju.jasiu pisze:Sting i jego piosenki "filmowe" to materiał na osobny artykuł:)lis23 pisze:"Leaving Las Vegas" Jest ciekawe, min. ze względu na piosenki Stinga, ale za dużo tu dialogów